TWEELINGZIELEN


             

      TWINSOULS    TWINFLAMES      


 

 

COMPLEET DIVINE TWIN PROGRAMMA TWEELINGZIELENPROCES - UNIEK PROCES

Het proces van tweelingzielen is een uniek proces, waar je alleen instaat maar ook weer samen. Waar je niet met iedereen over kunt spreken en waar je jezelf echt tegenkomt. Waar je met ups en downs doorheen hobbelt zonder dat je terug kunt op je ingeslagen weg.

Waar je gedreven wordt door hoop en wanhoop tegelijk.

Waar je leert wat liefde is en wat het juist weer lijkt tegen te houden.

Wat enorm veel tijd en energie opslokt en je soms het gevoel hebt dat je echt niet vooruit komt.....*************   Herken jij je hierin?   ******************

** Kan jij aan je directe omgeving niet jouw verhaal kwijt omdat ze jou niet meer snappen, en jou onbedoelde adviezen geven die niet werken voor jou?

** Heb jij regelmatig hoog oplopende emotionele buien en weet je niet waar je het zoeken moet?

** Irriteer jij je aan je twin en zijn/haar gedrag maar weet je niet precies waarom?

** Voel je dat je vastloopt en niet vooruit komt en ben jij op zoek naar antwoorden, houvast, iets of iemand die jou kan vertellen hoe je verder komt?

** Wil jij dat jouw twin een minder grote rol in je leven inneemt, maar toch verbonden blijven?

** Wil jij groeien in jezelf en wil jij ook liefdevol in verbinding blijven met je twin, maar weet je niet hoe?

** Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw proces?


Als dit herkenbaar is voor jou en jij wilt een stap zetten, dan is ons nieuwe

Divine Twin Healing & Coaching programma misschien wel wat voor jou!We helpen je graag verder in jouw proces.

Warme groet, Petra & Edgar & Irene 

TWIN FLAMES EDGAR & PETRA

Samen met mijn tweelingziel zijn wij door ons leerzame waardevolle proces gegaan, van aantrekken en afstoten , karma uitwerken, initiaties ontvangen om vervolgens in onze samensmelting te komen.

Wij leven nu onze missie in ons Retreat Centrum 'Fuente Bon', de goede bron, in Valencia Spanje waar we als 'ervaringsdeskundige' op het gebied van Tweelingzielen / Twinflames o.a. Twin Retreats en online Coaching geven.

 

HET TWIN PROCES

Het proces van de herkenning van je tweelingziel voel je heel diep van binnenuit en zet je veilige vertrouwde wereld volledig op zijn kop en leidt je met Lichtsnelheid naar je ware Zelf en je uiteindelijke Missie. Het is een intens proces wat geleid wordt door je ziel wat je voelt in het diepste van je hart. Het is niet te verklaren met je hoofd, wat het juist zo moeilijk maakt omdat het ego graag alles wil verklaren en je ook wil beschermen. Je toetst deze heftige gebeurtenissen met je ' oude ' aangeleerde normen en waarden en ingeprente overtuigingen naar wat het is en wat het niet is en raakt verwikkelt in een strijd tussen je hoofd en je hart.

 

              

JOUW PAD

Ieder loopt het proces op zijn/haar eigen manier door en werkt hard aan de onverwerkte kindstukken, wat door elkaar gespiegeld en getriggerd wordt. De pijn kan intens zijn want niemand anders dan je tweelingziel kan je zo diep raken. De ene helft is vaak meer bewust dan de ander. Maar omdat je energetisch met elkaar verbonden bent help je elkaar groeien, ook al ben je fysiek van elkaar gescheiden.

Dit proces daagt je enorm uit om spiritueel te groeien naar Zelfliefde en Zelfwaardering als de wijsheid van je hart het van het hoofd mag overnemen.

De liefde die zo vertrouwd aanvoeld is al eeuwen oud en stamt uit de tijd dat je samen één ziel deelde die vervolgens is opgesplitst in twee zielen die levens lang elkaar ontmoeten en samen groeien naar een uiteindelijke missie.  

    

SINDS 2012

Sinds 2012 gaat de samensmelting van tweelingzielen in een stroomversnelling. Steeds meer tweelingzielen herkennen elkaar en gaan daarna apart van elkaar hun proces aan. Een intense persoonlijke groei totdat ze er klaar voor zijn om in volledige onvoorwaardelijke liefde voor elkaar te kiezen om samen hun zielenmissie neer te gaan zetten, in welke vorm dan ook...

Ook dit jaar komen er weer meer Tweelingzielen fysiek samen om de wereld te helpen overgaan naar een hogere trilling in energie door de ONvoorwaardelijke liefde die uitstraalt naar de omgeving, wat de evolutie van de mensheid naar een Hoger Plan zal gaan trekken.

De intense verbinding van de gesplitste ziel in twee helften en de verbinding van vele levens lang heeft in dit leven tot doel om het Hogere Plan te realiseren en de Mensheid op de Aarde te helpen helen naar een hogere dimensie van ONvoorwaardelijke liefde en een Hogere vorm van Bewustzijn, en dat is hard nodig!

Dus ga je proces van Zelfheling en Zelfliefde aan om je vervolgens eindelijk te kunnen herenigen voorgoed! 

 

WAT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN?

We kunnen je begeleiden vanuit Liefde, de onvoorwaardelijke liefde, die wij zelf ervaren hebben in ons eigen turbulente tweelingzielenproces.

Wij kunnen jou vol begrip begeleiden vanuit onze eigen ervaringen uit ons proces vol van diepe intense gevoelens van verwarring, hefige emoties, oordelen, de buitenwereld, illussies, aantrekken en afstoten, eenzaamheid, loslaten, afgescheidenheid, onvoorwaardelijke liefde, verlating- en bindings angsten, visioenen, dromen, flashbacks uit vorige levens, energetisch contacten met elkaar en diepe zielsverbinding zonder fysiek contact, kundalini energie ontwaking, en spontane initiaties, naar uiteindelijk de bevrijding en het onvoorwaardelijk kunnen kiezen voor onszelf en voor elkaar. (Lees ons verhaal hier)

Wij willen jullie graag helpen bij dit intense proces en doen dit vanuit onze eigen ervaringen, intuitie en energetische opleidingen waarin wij werken met de DIVINE energie direct uit de Bron om de vrouwelijke en de mannelijke energieen in jou weer in balans te bregen. Ondersteund door vele Opgestegen Meesters en een bijzonder tweelingziel connectie van Maria Magdalena & Jeshua en de vele Engelen samen met Moeder Aarde.

Wij staan je graag bij met ons Twin Pakket, Twin Retreats & Divine Twin Healing & Coaching Programma online en  prive aanbod zoals readingen, healingen en profielen.

                                                          

      verzachtend, vertrouwd, healing, bewustwording, transformatie, vertrouwen, overgave, eenwording.....

 

* TWIN RETREAT 

  Retreat 6 dagen voor jouw proces met coaching, healingen, diepe meditaties in groep + prive sessies

  o.a.Karma Pad, Heilig Huwelijk met je Twin (of met jezelf) in de Spaanse natuur  €555

  in samenwerking met Irene Bond, (Irenesoulcoaching)

  TWIN PAKKET

     

 

* TWIN ENERGIE ACTIVATIE WEEKEND 

  Retreat 3 dagen energie healingen en clearingen in Spanje v.a €333  

 

 

* ZUIVERINGPROGRAMMA

  

          


 

* TWIN VERBINDING 

   Een coaching en healing programma voor Twins met gratis Persoonlijk Maya profiel! (lees hier meer)

   


TWIN BLAUWDRUK  

  Diep inzicht in de licht en schaduwkanten van jezelf en van je twinverbinding (per mail)

    Persoonlijke blauwdruk €60 Twin Blauwdruk €100


*  BEWUSTZIJN READING 

   Bewustzijnsreading over je tweelingziel proces  € 50

 

MARIA MAGDALENA PAD 

  PRIVE HEALINGEN 

  Het Pad van de Ware (Zelf) Liefde & Balans in jou

  Healingen (met readingen over jouw blokkades) op afstand, 5 sessies  €222

   

 * Training online om in je Innerlijke Meesterschap, je innerlijke kracht te komen in 10 groepsessies via zoom € 250

  Werken aan jouw spirituele groei met diepe opschoningen en activaties van nieuwe energie tools die jij kunt       

  toepassen in je eigen leven!

              

              


Heb je een vraag of wil je je inschrijven? mail naar: info@zielherinnering.com

Wij helpen je graag een stukje verder op je Pad in deze bijzondere tijd van Bewustzijns verruiming die vraagt om heling van je kindstukken en je mentale, emotionele processen van dit leven en van jullie vorige levens samen.

De tijd om je te Her-Inneren wie jij werkelijk bent en te laten zien vanuit jullie eigen authenciteit hoeveel Kracht, Licht en Liefde jullie samen kunnen uitstralen en neerzetten in het NU.

Als de tweelingzielen samen stralen, stralen ze Licht en Liefde uit als vonkelende sterren die de weg wijzen.......

 

LOSLATEN:
De wijze woorden van Nelson Mandela
Om los te laten is liefde nodig... klik hier om verder te lezen

 

 

 Copyright © 2015 zielherinnering - regio Valencia Spanje- All rights reserved