ziel-her-inner-ing

Divine Feminine Healing Circle

7 krachtige en diepgaande healingen 


We bezitten 3 heilige vrouwelijke krachtplekken in ons lichaam:

  1. Onze Hara is onze energetische baarmoeder

  2. Ons hartcentrum waarvandaan we liefhebben

  3. Ons derde oog is de verbinding met onze vrouwelijke intuïtie 


Deze 3 centra’s die we als vrouw maar ook als man bezitten gaan we diep opschonen van oude pijnen en trauma’s (bewust en onbewust). 

De 3 feminine centra mogen geopend, geactiveerd en geheeld worden zodat jij dieper in jouw zachte helende vrouwelijke energie kracht kunt komen en de Divine Godinnen energie in jou kan gaan ontmoeten en gaan verdiepen.


De Divine Feminine Energie is volop aanwezig in deze bijzondere tijd om ons te ondersteunen om dieper te helen van onze weggestopte trauma’s.


We bestaan allemaal uit mannelijke en vrouwelijke energie en deze kunnen elkaar nog wel eens tegenwerken als ze niet geheeld zijn. Dat geeft een innerlijke strijd die je dan ook buiten jou weerspiegeld krijgt. 


We brengen tijdens de 7 healingen de mannelijke en vrouwelijke energie in balans in jou waardoor de mannelijke energie jouw vrouwelijke energie kan gaan ondersteunen zoals het oorspronkelijk is bedoeld in dit nieuwe Tijdperk!De Divine Feminine Healing Circle bevat 7 diepgaande Healingen:


Sessie 1 

Tijdens de eerste healing sessie gaan we de 3 feminine centra leren kennen, activeren en opschonen

We gaan werken op het loslaten van diepere genestelde energieën in de 3 feminine centra, die vanuit de maatschappij, je opvoeding, je relaties, knellende verbindingen met anderen en vanuit je voorouders en je vorige levens in jou zijn ingeprent. 


Sessie 2 

We gaan luisteren naar de stem van onze Hara en de stem van ons hart en werken aan het loslaten van de diepere hartenpijnen in de diverse lagen van ons hart. We gaan een diepe verbinding maken met de Moeder Aarde energie en onze levensenergie activeren.


Sessie 3

We gaan werken aan het loslaten van seksueel energetische wonden en trauma uit dit leven en vorige levens. Seksuele wonden heeft iedereen, maar we zijn ons er niet altijd bewust van. Wel kan het jouw seksleven maar ook je vrije creatie en zijns stroom behoorlijk in de weg zitten.


Sessie 4

We gaan werken met de verstoorde mannelijke energieën in onze Hara.

Een diepe womb (energetische baarmoeder) healing waarbij veel oude pijnen en herinneringen mogen worden vrijgelaten. We werken in deze sessie aan onze verstoorde mannelijke energie, die we allemaal in ons hebben (mannen en vrouwen)


Sessie 5

We gaan werken met de verstoorde vrouwelijke energieën in onze Hara.

Een diepe womb (energetische baarmoeder) healing waarbij veel oude pijnen en herinneringen mogen worden vrijgelaten en jouw vrouwelijke kracht weer mag worden teruggeclaimd. We werken in deze sessie aan onze verstoorde vrouwelijke energie, die we allemaal in ons hebben (mannen en vrouwen)Sessie 6

We gaan werken met onze voorouder lijnen en alle energieën vanuit issues die onze voorouders al met zich meedroegen om deze in onszelf te helen. 

Niet alleen jij wordt hierdoor bevrijd maar ook je voorouders en het werkt tevens door op jouw (toekomstige) kinderen. 


Sessie 7

We gaan werken op jouw geboorte en jouw geboorte trauma’s

De thema’s hechting, binding en verlatingsangst en alle andere imprints omtrent onveiligheid en niet geliefd zijn, die wij hebben meegekregen tijdens de overgang naar de Aarde en de eerste ontmoetingen met onze ouders en familie of de koude omgeving van een ziekenhuis bijvoorbeeld. 

Deze healing zal weer dieper werken aan jouw heling als je al hebt deelgenomen aan andere helingen omtrent jouw geboorte (bijv Geboorte Trauma Programma)


Prijs:  €122 reeks van 7 healing sessies.


Deelname: per zoom 20.30 - 21.30

We zijn er voor jou, ook tussen de healingen door.


Data: woensdag 7 april, 14 april, 21 april, 28 april, 5 mei, 12 mei, 19 mei


NB: mocht je een datum niet kunnen neem dan contact met ons op.

 


Divine Feminine Creation Circle


Aan te raden na de Divine Feminine Healing Circle !Online Opening sessie over Divine Creation 


5 krachtige healingen in je eigen tijd te volgen 


Persoonlijke boodschap over jouw creatie blokkades 


Persoonlijke boodschap over waar jij staat in je creatieproces


 Afsluitende online sessie over jouw Divine Creation & Divine Plan

 

Dit is het Gouden Tijdperk waarin al onze creaties geboren mogen worden, zoals het oorspronkelijk de bedoeling was vanuit het Atlantis (en Lemurië) tijdperk. 


We zijn NU allemaal weer naar de Aarde gekomen, om nu vanuit onze Lichtkracht te creëren op magische wijze en ondersteund door de Divine. 


In het vorige tijdperk, manifesteerden we vaak vanuit ons Ik bewustzijn. Dit liep wel, maar niet geheel moeiteloos. 


Manifesteren vanuit het Hogere Divine Plan, gaat voorbij je Ik bewustzijn. De Divine werkt door je hogere chakra’s heen met jou. 


Dit is niet zo eenvoudig als we denken. Op 1 lijn liggen met de Divine, hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je hoofd het creëren niet overneemt en zich ermee gaat bemoeien, zodat de creatie vanuit een Ik beweging komt ipv vanuit een Hoger Plan wat door jou heen wilt werken?

 

Blokkades Creatieproces doorbreken:

Om dit te kunnen bereiken gaan we een reis maken door onze chakra’s heen en onze blokkades op je creatieproces opruimen!  


We gaan werken met Divine Energie om jouw bewustzijn te verhogen.


We gaan werken op jouw Hart Frequentie om goed te kunnen voelen wat jij wenst vanuit het diepste van je hart. 


We gaan je verbinden met je vrouwelijke creatie centra, vanuit de Divine Energie om te kunnen ontdekken wat jouw missie is en wat jij kunt bijdragen aan de wereld om een gezamenlijk Lichtkracht Veld neer te kunnen zetten, waarin iedereen zijn/haar eigen plek inneemt, maar samen een Divine kloppend geheel vormt. 


Als je de healing reis van de Divine Feminine Healing Circle hebt doorlopen, ben je al energetisch aangespoord om jouw creatiekracht in te zetten. Wij ondersteunen jou met deze Creatie Reis om dit daadwerkelijk te gaan doen! 

 

Praktische info:

De healingen & persoonlijke boodschappen kun jij op je eigen tijd doorlopen. Ze worden jou persoonlijk toegestuurd in een afgesproken periode. De twee bijeenkomsten geven het startsein en de afsluiting van het Divine Creatie Traject aan. Daarbinnen kun je op je eigen tijd de healingen doen en/of herhalen.  

 

Prijs: € 122

 

Data: 


 

Vragen of aanmelden: info@zielherinnering.com 

 

Liefdevolle groet, 

Petra & Monique