ziel-her-inner-ing

UITLEG HEALING CLEARING ACTIVATIE

Een healing, clearing of activatie werkt aan je fysieke maar ook aan je energetische systeem om deze op te schonen, te helen of in bewustzijn omhoog te brengen en je te helpen met je spirituele ontwakingsproces. 
Dit kan je ook voelen in je fysieke lichaam. Iedereen ervaart het weer anders, van trillingen tot bubbeltjes, pijntjes, koude of warmte, stromingen, lichtheid of zwaarte, verschuivingen, maar ook in je bewustzijn of je emoties kunnen er verschuivingen plaatsvinden en/of in de manier hoe je daarmee omgaat.
De uitwerking heeft tijd nodig en komt precies op het juiste moment omdat ik werk via jouw Hogere Zelf die precies weet wat goed voor jou is en ook wanneer het juiste moment is om de download van de healing, clearing of activatie te ontvangen.

MAHATMA ENERGIE
De energie die voornamelijk gebruikt wordt in de healingen/ clearingen of activaties is de MAHATMA ENERGIE.
Deze komt direct uit de Bron in 12 stralen en is dus het volledige potentieel van de Bron in onszelf. Anders gezegd, je wordt aangeraakt om volledig tot bloei te komen als een lotusbloem die opengaat en al zijn blaadjes laat zien.
Deze energie is krachtig omdat het werkt op 3 aspecten die voor de steeds verder ontwakende mens zeer nuttig zijn:

* Aardend / grondend: om jezelf goed neer te kunnen zetten op Aarde
* Contact met de Bron in jou via je Hogere Zelf (Hogere leiding/ gids)
* Transformerend, je oude delen los laten en de pure jij te voorschijn halen!

VERBINDINGEN
Geniet ervan en vertrouw op de verbinding!
Het kan zijn dat je je Twinverbinding na of tijdens de healing sterker gaat voelen, dit duidt dan op het contact van de verbinding via de ziel. 
Deze verbinding is puur en vrij van het ego en neem je dus zuiverder en anders waar dan in het ‘echt’ (is de 3e Dimensie waarneming). 
Je kunt deze momenten gebruiken om in contact of gesprek te gaan via de ziel, als je hier behoefte aan hebt, en je kunt erop vertrouwen dat deze boodschap aankomt op zielsniveau bij de ander en als het moment daar is ook in de 3e Dimensie werkelijkheid tot je Twin zal doordringen.

VOORBEREIDING OP EEN HEALING/ CLEARING/ ACTIVATIE
Tijdens de healing, clearing of activatie is het fijn als je een relaxed plekje opzoekt waar je niet gestoord kunt worden op de bank, je bed, een lekkere stoel, meditatiekussen of yogamatje. Je kan een kaarsje aansteken voor jezelf of een rustig muziekje opzetten. Ga relaxed liggen. Haal een paar keer diep adem vanuit je onderbuik en neem je adem naar boven mee zodat je borstkast uitzet en je longen zich vullen met lucht en neem het nog verder mee naar boven naar je hoofd, waar je de energie nog even vasthoudt en dan loslaat in je uitademing, helemaal leeg waarbij je bewust alles loslaat van de dag en dat wat je niet meer nodig hebt! 
Loslaten is een sleutelwoord voor je groeiproces.

DUUR en TIJDSTIP
Een healing, clearing of activatie begint duurt ca 50 minuten maar kan nog een tijdje doorwerken in je syteem. 
Het kan zijn dat je het de volgende morgen nog voelt stromen en de uitwerkingen ervan de volgende dag of dagen erna kan waarnemen.

ERVARINGEN DELEN

Ik stuur je bij een privesessie of pad altijd een verslag van wat ik gedaan heb en wat ik ben tegengekomen aan beelden, gevoelens, inzichten etc.

Jouw persoonlijke ervaringen zijn zeker welkom om te delen en kunnen, als ze gedeeld mogen worden al dan niet anoniem, of nog beter als je ze zelf wilt delen in het gastenboek bij ervaringen, anderen ook helpen om bepaalde gevoelens te verwoorden of een plek te kunnen geven of om over een drempel te helpen.