ERVARINGEN


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Sade - 2020-01-10 22:31:39

Beste,

Ik ben vanaf as woensdag 15 jan tm 19 jan in Valencia. Bieden jullie dan ook iets aan? Ik kan geen contact met jullie opnemen want ik zie verder geen mogelijkheid hiertoe, vandaar even via deze weg!

Sylvia en Gerard - 2019-06-28 13:44:17

Wat een pracht retraet van zelfliefde????, dat was echt thuiskomen! Samen ieder ons eigen stuk gedaan. Ruimte voor ons eigen proces, daar waar nodig mochten we begeleiding ontvangen, helend en liefdevol.Inzichten, prachtige meditaties en mooie locaties om ons lichamelijk werk te doen. In de diepte gesprongen en applaus mogen ontvangen. In 1 woord: FANTASTISCH. En wat een mooi appartement, erg van genoten, ons eigen kleine home. Petra, Edgar en Monique, jullie zijn een pracht team! Met liefdevolle hartegroet, Sylvia en Gerard Grin

Irene - 2018-10-31 22:12:18

Ik ben Irene, zit al een paar jaar in een ascentieproces na de ontmoeting van mijn twin en was op zoek naar een retreat weekend. Ik was aan het googelen en kwam terecht bij de site “Ziel-her-inner-ing” van Edgar en Petra. Ik stuitte op het Twin-Energie-Activatie-Weekend in Valencia. Dat was precies wat ik zocht en ook nog geleid door een twinkoppel! Hoe mooi was dat!

Het was een prachtig en bijzonder weekend. Edgar en Petra zijn geweldig, heel open, warm en liefdevol. Ik verbleef in de Casa Maria en werd elke ochtend opgehaald en gebracht naar hun huis voor het programma. Ik heb de kinderen ontmoet en samen met de familie geluncht en gegeten. Dat was heerlijk en gezellig.

De eerste dag stond in het teken van healing, clearing en karmaverwijdering. Blokkades werden opgeruimd, DNA opgeschoond en met positieve energie gevuld. En het laatste onderdeel was de karmaverwijdering. Dat was heel bijzonder, want mijn twin was daarbij aanwezig en deed zelf ook mee met de karmaverwijdering. Het laatste onderdeel was het heftigst voor mij, want er kwam een hoop verdriet los vanwege de gebeurtenissen van een vorig leven samen wat abrupt en pijnlijk was beëindigd. Dit karma is nu verwijderd, iets waar ik heel veel verdriet van heb gehad. Dat voelt heel fijn. Ik had ook een andere blik in mijn ogen na deze sessies. Ik werd heel liefdevol begeleid door Edgar en Petra.

Heel mooi om te zien hoe ze samenwerken en hun liefdevolle energie voelbaar is.

We hebben de dag afgesloten met het lopen van het levenspad van mijn twin en ik, het pad van de Rode Slang en van de passie. Erg mooi om te kijken welke fases we al hebben gehad en waar we nu staan.

De tweede dag stond in het teken van de activaties. Eerst werd ik nog meegenomen door Edgar en Petra naar de bergtop van het bergdorpje Chulilla.
We hebben samen een heerlijk kopje koffie gedronken en gepraat over het proces en de twinverbinding.

We kwamen erachter dat Petra en ik allebei het oervertrouwen voelen dat ons zo heeft geholpen met ons proces en het volgen van ons hart met daarbij het nemen van belangrijke beslissingen.

Daarna begonnen we met het lezen van de Akasha Kronieken, ons levensboek met onze missie en ons levenspad.

Daarna hebben we een inwijdingsmeditatie gedaan over verbindigen met een visualisatie van het energiewerk van de Bergkristal.

Na de heerlijke lunch zijn we verder gegaan met de struikelblokken in ons twinproces en onze wonden in ons hart in een healing door Maria Magdalena en Jesuha die ook tweeligzielen waren en nu als opgestegen meesters bij ons komen om ons te ondersteunen in ons twinproces.

We hebben de dag afgesloten met het Heilig Huwelijk. Mijn twin was steeds hierbij aanwezig.

Tijdens het weekend voelde zowel Petra als ik dat we door verbinding met elkaar zoveel meer neer kunnen zetten voor de twins en natuurlijk iedereen die in een ascentieproces zit. Door met elkaar een verbinding aan te gaan, kunnen we een groot veld van energie bereiken en mensen helpen met hun proces en hun twinverbinding/zielsverbinding. Ik voel dat het de juiste tijd was dat we elkaar mochten ontmoeten en dat er nog veel meer mooie dingen uit voortgebracht kunnen worden.

Lieve Petra en Edgar en kinderen, ik ben dankbaar dat ik jullie mocht ontmoeten en hoop dat we onze liefde en vertrouwen over de rest van de wereld kunnen verspreiden.

Liefs Irene

Demi - 2018-08-29 12:35:53

Mijn vriend en ik hebben 11 dagen doorgebracht in Casa Maria. Bij aankomst voelden we al de sterke liefdevolle en krachtige energie die daar aanwezig is. Op deze plek moet je je overgeven aan deze energie en er voor openstaan om alles los te laten wat je in de weg zit om hier in mee te gaan. Na een aantal dagen begon ik te voelen dat ik steeds minder in mijn hoofd zat en ik voelde een sterkere connectie met de natuur en mezelf. Een heerlijke plek! Daarnaast hebben we samen een maya-profiel van onze relatie laten maken en we hebben ons relatiepad gelopen. Ontzettend veel inzichten hierdoor gekregen wat ons zeker verder helpt in onze relatie. Tot slot samen een healing gekregen van Petra. Tijdens deze healing is er heel veel gebeurd, waaronder heling van trauma's van onze vorige levens samen. Dit heeft ons veel dichter bij elkaar gebracht en we zijn Petra hier heel dankbaar voor. We zijn ook dankbaar voor de mooie verbinding met Petra en Edgar. Wat een lieve en pure mensen! Blij dat we jullie hebben ontmoet.

marnix vanbesien - 2018-02-28 15:09:00

Ik dacht al 50 jaar dat ik een hopeloze mens (geval) ben!
Tot ik Petra en Edgar en José leerde kennen!
Als men open staat en het gewoon onderga zonder oordeel en gelooft in Oervertrouwen, Kan er wonderen gebeuren, door deze Aards Engelen!
Dit is mijn ongelooflijk verhaal:

Depressies - Niet Geaard Scheefgelopen opvoeding - Opnames - Zelfmoordpogingen - Alleen op de wereld - Ongewenst in deze wereld - Dom, volgens de wetenschap - haatgevoelens tegen de maatschappij - Enzo

Ik leerde mijn Twin kennen!
Dit was thuiskomen zonder woorden begrepen wij elkaar, tegen deze onvoorwaardelijke Liefde is er niets tegen opgewassen!
Zij gaf mijn de eerste basis terug wat ik nodig had om eerst alleen, verder te groeien en het geloof in de mens terug te vinden, die ik totaal kwijt was!
Haar Energie gaf mij vleugels om verder te groeien, maar ik was terug van de kaart omdat ik haar zo erg miste in de stukken dat ik alleen moest doen!
Later pas kan onze tijd komen, als het voorbestemt is voor dit leven!

Daarna Als een Godgeschenk uit de Bron leerde ik Petra en Edgar en José leerde kennen, om mijn verder op mijn pad te begeleiden!
Ik heb eerst het Maria Magdalena Pad op afstand gedaan met Petra, is was ook eerst nodig!
Om veel onnodige rommel op te kuisen!
Daarna heb ik het Maria Magdalena Pad deel 1 en 2 gevolgd in De Rijp in Nederland bij Petra & José!
Wonderbaar wat er daar allemaal gebeurde! Opkuisen en opkuisen, moet eerst gebeuren!
Zoveel verschillende verankeringen en zegels worden in uw systeem gezet!
Laat het gewoon gebeuren het doet zijn werk! Niets is er verkeerd om emoties los te laten!
Herbeleef uw pijnstukken om te mogen en kunnen verwerken! Je, zal zien en voelen: hoe krachtig dit werkt! Je, zal echt letterlijk verlost worden uit uw lijden! Stel niet uit! Ga ervoor!
In de meditaties, in verbinding met ons Hogere Zelf, ons I AM, weet alle antwoorden die we zoeken en die wij nodig hebben, maar het antwoorden krijg je echt, dat je er op dat moment ook klaar voor bent, wat op dat moment, goed voor u is! Dat is natuurlijk persoonlijk en verschillend, omdat elk proces ook ander is!
Heb dan ook Oevertrouwen daarin, het komt je ooit bewust ten goede! Geduld is een mooie deugd!
Lichtkanten en ook de schaduwkanten zijn zo belangrijk om te hebben om verder te MOGEN GROEIEN!
Leer ermee omgaan, Petra is de specialiste daarin, vraag ook aan Petra de Maya Kalender van de Twin aan! Ze doet nog zoveel meer van specials!
Petra - Edgar - José zijn heel zachtaardige lieve warme positieve mensen!
Natuurlijk ook met Up en Downs, maar dat zijn de leerprocessen van de Twins!
Deel 3 en 4 ga ik ook nog doen, maar dan in Spanje!

Zo er was nog hoop voor mij weggelegd!
Maar we moeten ook leren ons eigen Ego te gebruiken waar het ook echt voordient op de juiste manier en doel! (Leer je allemaal! Meer dan de moeite waard!)
Blijf je zitten met stukken dat niet opgelost geraken?
Een adres: Petra en Edgar e José!
Laat alles los, dan pas kan het weer doorstromen!!!
Het ga uw leven zeker weten totaal te veranderen!

Een meegever van mezelf:
In meditatie, en zeker na de meditatie, durf te voelen en te zien wat u meemaakt!
Maar ook: durft het ook openbaar uit te spreken in de groep! (Raar? Nee, hoor!) Wat uzelf ziet is ook wonderbaar mooi en zuiver van kleuren, zoals levensecht! Geloof ook wat je ziet! Er is veel meer tussen Hemel en Aarde!
De boodschappen die u doorkrijg, zijn zo belangrijk voor uzelf en uw Twin en anderen! Zo Mooi!
Doen!!!

http://www.zielherinnering.com/page/tweelingzielen- Valencia

Astrid - maandag 11 september 2017

Had geen ervaring met de retreats die werden aangeboden maar met mijn dochter de aardekids week gedaan wist niet wat ik moest verwachten maar dit was geweldig zoveel liefde en goede uitleg ik was er verbaast over wisten ook overal de vinger op te leggen waar de blokkeringen zaten het was in een woord geweldig en Petra en Edgar echt geweldig lieve mensen .

Andrea - 2017-07-30 09:16:27

Ik wil Petra en Edgar bedanken voor de blauwdruk die zij hebben gemaakt van mij en mijn tweelingziel. Het heeft veel inzichten gegeven en er was erg veel herkenning. Ik zal zeker nog eens de site raadplegen en in de toekomst wellicht een workshop volgen.

Martine - 2017-03-16 22:15:12

Petra heeft mij via een healing op afstand geholpen om een aantal diepgewortelde overtuigingen en/of patronen die mij zeer in de weg zitten om te draaien naar het positieve. Ik voel mij sindsdien meer "opgeklaard" en rustig in vertrouwen. Ik ben zo blij en dankbaar dat Petra en Edgar op mijn pad zijn gekomen!

Martine - 2016-11-22 20:52:12

Ik heb mijzelf "getrakteerd" op een weekend bij Petra en Edgar om dichter bij mijzelf te komen en het tweelingzielproces op een dieper niveau te begrijpen en ondergaan.
Ik kan niks anders zeggen dan dat ik in een warm bad ben terecht gekomen, al heel snel voelde ik mij zo mijzelf en stond ik dichter bij mijn "zijn" dan ooit tevoren.
Wat ik vooral mee heb genomen van het weekend is dat het allemaal om energieen draait, tussen mijn twin en mij, maar ook energieen in mijn eigen lichaam en ziel.
Ik ben Petra en Edgar zo dankbaar voor alle ervaringen, maar ook de warmte die ze als gezin uitstralen, ik kom zeker terug!

José - 2016-11-13 17:14:41

Ik heb afgelopen dagen bij Petra en Edgar in hun centrum doorgebracht voor het twin-energie weekend. Een hele mooie en bijzondere ervaring die ik voor de rest van mijn leven mee kan nemen. Ik kom zeker nog eens terug. Zie voor mijn complete verhaal/ervaringen de Twin-energie activatie pagina.

Yvonne - 2016-10-15 15:25:00

Ik ben bij Petra en Edgar geweest in periode dat ik het moeilijk had fysiek en in relatie sfeer. Ben in een warm bad onder gedompeld waar al mijn emoties er konden zijn, zonder oordeel mezelf kunnen tegen komen. Vooral de reinigingen hebben voor mijzelf veel gedaan. Kennis making met de mahadma energie was bijzonder, ik maak er nu nog daaglijks gebruik van. Ik ben dankbaar dat ik deze mooie mensen heb mogen leren kennen. En het mooie werk wat ze doen, op een hele bijzondere plaats.

Bernadet - 2016-09-21 22:03:15

Graag wil ik Petra en Edgar bedanken voor het fijne weekend dat ik heb mogen ervaren.
Jullie hebben met zoveel liefde en warmte me een heerlijk nieuw gevoel gegeven door de opschoningen en de activatie 's die ik mocht ondergaan .
Bedankt een echte aanrader voor ieder ik denk zeker dat ik de weg naar jullie weer een keer ga maken .

Petra & Edgar - zaterdag 27 augustus 2016

Lieve Lezers,
Voel je welkom op onze site en welkom om je ervaringen met ons te delen zodat we samen kunnen groeien naar een Hoger Begrip en een Liefdevollere Wereld!