ziel-her-inner-ing

  

samen  verbinden    luisteren    opbouwen    helpende hand

 

OUDER & KIND WEEK

SAMEN OP AVONTUUR IN DE HEUVELS VAN VALENCIA

 

VOORJAAR MEI ZOMER HERFSTVAKANTIE 

PASEN HEMELVAART PINKSTEREN of op aanvraag

 

Een week waarin u samen met uw kind nader tot elkaar kan komen en (weer) kan genieten van elkaar na een moeilijke periode.

Hebben jullie een moeilijke periode achter de rug bijvoorbeeld door het wegvallen van een ouder door scheiding of overlijden? Of loopt uw relatie met uw kind stroever dan u zou willen omdat u uw kind niet helemaal kunt vatten of is uw kind hooggevoelig (net als u?) en kunt u op een speelse maar professionele manier hierbij begeleiding gebruiken?

Kom dan naar deze speciaal ontworpen ouder & kind week, een vakantie voor jullie samen om de band te intensiveren en een speciale tijd met nieuwe inzichten samen te beleven.

Wij geloven dat iedere moeilijke periode te overwinnen is en ons weer in ons kracht kan brengen en dat kinderen prachtige spiegels voor de ouders kunnen zijn.

Spelenderwijs bieden wij jullie een fijn verblijf aan met diepgang avontuur en ontspanning waar de verbetering van jullie band het onderliggende thema is

        

De volgende items komen o.a. aan bod:

Mochten er andere aspecten van onze website u ook of meer aanspreken, vraag het ons gerust, wij zijn flexibel!

 

KOSTEN € 795  inclusief alle overnachtingen in een appartement of eigen (tipi)tent, beddengoed en handdoeken, verzorgde maaltijden en drankjes, transfer vliegveld Valencie en ons programma gebasseerd op 1 ouder en 1 kind

De uitstapjes buiten ons terrein zijn exclusief, het is mogelijk om een auto bij ons te huren of ons als gids of voor het vervoer mee te nemen.

Het is ook mogelijk om het programma aan te passen naar meerdere ouders/verzorgers of meerdere kinderen.

Het is ook mogelijk om een vakantie met uw kinderen bij ons te boeken zonder deelname aan het programma of slechts een deel ervan. Vraag naar de mogelijkheden.

     

INFO/RESERVEREN: 

Formulier: Uw Vraag of inschrijving

 

 

Ons centrum ligt in de heuvels van Valencia:  


     


Op een half uur rijden vanaf Valencia in het heuvellandschap met zijn vele olijfbomen wilde bloemen cactussen en leuke authentieke spaanse dorpjes ligt ons centrum met mooi uitzicht op de heuvels. Een fijne en avontuurlijke omgeving voor groot en klein om samen op ontdekkingstocht te gaan in de omgeving maar ook naar jullie zelf. Wij verzorgen jullie maaltijden en hebben een avontuurlijk programma voor jullie samengesteld.

Op ons terrein zijn ook een zwembad en terrasjes aanwezig. Er zijn voldoende plekjes om te genieten van de zon of de schaduw.     

Een vlucht van Nederland naar Valencia is zo geboekt met o.a Vueling of Transavia of Ryanair 

Wij kunnen jullie afhalen van het vliegveld. We hebben ook gelegenheid tot het huren van een auto of het bijboeken van diverse leuke uitstapjes met kinderen in de omgeving!

 

WIE ZIJN WIJ?

Edgar en Petra, wij zijn altijd op zoek naar verdieping in het leven en lopen allebei op onze eigen manier ons pad.

Petra heeft naast haar energetische en spirituele coaching opleidingen ook werkervaring in het onderwijs en is altijd op zoek naar oplossingen voor 'problemen' (lees uitdagingen!) tussen ouders en kinderen op haar eigen unieke wijze.

Edgar heeft van nature een goede band met kinderen en is in staat om op zijn eigen creatieve spontane en positieve manier het licht op een ouder en kind band te laten schijnen.   

Samen helpen wij ook Jorian (17 jaar) en Jente (13 jaar) het leven te ontdekken op een bewuste flexibele en spirituele manier.

Zij kijken er ook naar uit om jullie te mogen ontmoeten en er samen een fijne en leerzame tijd van te maken. 

 

 

  Copyright © 2015 zielherinnering - regio Valencia Spanje- All rights reserved