ziel-her-inner-ing

PAD VAN JE NIEUWE BEWUSTZIJN

 

5 daagse Retraite voor je Innerlijke Groei & Bewustzijn

Doe deze uitdagende stap op jouw pad van Ascensie!

In een heerlijke omgeving in de heuvels van Valencia

De Poorten zijn geopend

Bronenergie stroomt op weg naar

hogere energiefrequenties, opschonend en activerend

voor Innerlijk Meesterschap en een Hoger Bewustzijn 

 

Wat houdt deze retraite concreet in?

Deze retraite is een metamorfose waarbij jij een diepgaande energetische onderhoudsbeurt en energieboost krijgt.

Kies voor een upgrade van jezelf zodat je motor efficienter gaat lopen en je meer power krijgt!

Ontdek hoe je deze power kan gaan inzetten in je dagelijkse leven, zodat je leven inzichtelijker wordt en je voortaan ZELF aan het stuur zit en je eigen route in dit leven bepaalt!

In deze retraite zet je een grote stap in je Innerlijke Groeiproces richting een hoger Bewustzijn, wat je helpt Meester te worden over je eigen leven.

Deze retraite vind plaats in ons centrum en het energie programma wordt relaxed liggend gegeven in de healingtent waar jij je innerlijke wereld mag gaan ontdekken door alle opschoningen (oa van je karma en DNA), healingen en activaties (verhogingen van je energie), die in een lichte trance/meditatieve sfeer beter kunnen integreren. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben met meditaties of healingen, de energie zorgt voor de trance.  

Daarnaast krijg je ook uitleg over verschillende energievormen en de werking van het ego en je hogere zelf en nog veel meer.

We gaan healingen oefenen om een hoger begrip te krijgen van de waardevolle energie (Mahatma direct uit de Bron) die ons dichter bij ons ware zelf brengt en die je als praktische werkvorm in je dagelijkse leven kunt toepassen. De Mahatma energie werkt transformerend op alle vlakken in je lichaam, je gedachten, je energiesysteem, je groei en dus in je hele leven.

We gaan ook werken met andere energievormen (Melchizadeck en Orbs) en je krijgt een eigen healingteam toegewezen, zodat je meer bescherming heling en connectie kan gaan ervaren in je leven en je je zo meer een deel van het grotere geheel kan gaan voelen. 

Dit programma is zo samengesteld dat door de verschillende healingen, clearingen en activaties en het leren werken met de verschillende energieen je wordt geactiveerd naar een nieuwe bewustere JIJ, die bewuster en sterker in het leven staat en beter in staat is om het leven vanuit innerlijk meesterschap te benaderen. Daarom heet deze retraite het PAD VAN JE NIEUWE BEWUSTZIJN. Je bent niet meer dezelfde als daarvoor. En ook na de retraite werkt de energie nog door zodat je een ontwikkeling doormaakt en je bewuster groeit op jouw (spirituele) Ascensiepad.

Deze energie retraite heeft ook een transformerend effect op verschillende ziektepatronen/-beelden waardoor deze de kans krijgen te verdwijnen en/of dat je er beter mee leert omgaan:

PAD van je nieuwe BEWUSTZIJN :     Transformeren naar Innerlijk Meesterschap!         Ontdek het zelf!

 

Retraite inhoud:

Aankomstdag:

Welkomsdiner en kennismaken met elkaar en de Spaanse omgeving.

3 Trainingsdagen:  

09.00 ontbijt

10:00 ochtendsessies

12.30 lunch en ontspanningsmoment

14.30 middagsessies 

17:00 ontspanningsmoment en reflexiemoment

19:00 diner (de laatste avond sluiten we af met een typisch Spaanse Paella avond in de grote Paellapan op het terras!)

Vertrekdag:

ontbijt samen en gezamenlijke afsluiting

NB: Het is mogelijk om je retraite te verlengen voor vakantie om de energie nog beter te laten integreren of om de retraite aan te passen aan jouw eigen data indien mogelijk.

 

Prijs: € 330 - €450 

De prijs is afhankelijk van de bezetting in de appartementen (max 4 personen)

Retraite obv Privekamer met badkamer €450 pp

appartement gedeeld met een 2e persoon  € 390 / gedeeld met 3e persoon € 360 / gedeeld met 4e persoon € 330 p.p. 

Retraite inclusief programma, cursusmateriaal, verzorgde maaltijden, drankjes, 4 overnachtingen, handdoeken en beddengoed en transfer van en naar het vliegveld van Valencia.

 

Aanmeldingen of vragen: 

Formulier: Uw Vraag of inschrijving


DATA: 

6 t/m 10 maart

23 t/m 27 maart 

13 t/m 17 april

mei / juni/ sep/ okt / nov/ dec

zie agenda of op aanvraag

 


 Copyright © 2015 zielherinnering - regio Valencia Spanje- All rights reserved