ziel-her-inner-ing   

TWIN ENERGIE -ACTIVATIE- WEEKEND

Speciaal voor bewuste tweelingzielen €333 

in ons centrum Fuente Bon ( de Goede Bron) in de heuvels van Valencia!

 

Een weekend in het teken van diepe opschoning en activaties van jouw energiesysteem naar een hogere bewustwording van je eigen proces naar

ZELF-LIEFDE

Kom dichter bij jezelf, je ware KERN, diegene die JIJ werkelijk bent.Samen met mij als coach en energiefacilitator gaan we dit weekend een innerlijke reis maken op weg naar Heling en dieper Bewustzijn van jouw eigen proces. Want alleen als JIJ jouw proces aangaat wordt de weg vrij gemaakt voor samenkomst met je TWIN.

Jouw twin is zelf verantwoordelijk voor zijn/haar eigen proces maar zal door jouw groei en verhoogd bewustzijn ook getriggerd en geactiveerd worden omdat jullie ziel één geheel vormt en geleid wordt door hetzelfde Hogere Zelf.

Jouw / Jullie Hogere Zelf staat in verbinding met de Bron waar wij allen vandaan komen en waar de oorsprong is van jullie gezamenlijke Ziel voordat deze werd opgesplitst.

Jouw Hoger Zelf die alles van je weet kan jou begeleiden op jouw pad van Bewustzijn en je leiden door je fysieke, mentale, emotionele en spirituele lagen heen (jouw pijnlijke innerlijke kind stukken en lastige stukken uit vorige levens) en je aanzetten tot transformatie waardoor je meer Eigen-liefde, Zelf-vertrouwen, Geloof in je zelf en Zelf-kennis bereikt. Op jouw spirituele pad op weg naar jullie gezamenlijke missie wordt je door de clearingen en activaties steeds lichter en bewuster van waar je loopt.

Dit weekend staat in het teken van JOU en gaan we met jouw energetische systeem aan de slag door healingen, clearingen en activaties.

Het programma begint met het opschonen van jouw gehele systeem met clearingen en healing.

Bij de clearingen healingen worden jouw emotionele, mentale, spirituele en fysieke blokkades aangeraakt en aangezet tot heling. De Clearingen verwijderen oude en negatieve blokkerende energieen en je DNA wordt volledig opgeschoond en met positieve liefdevolle energie gevuld.

Ook al je oude Karma wordt verwijderd, wat vooral zuiverder aan zal voelen in de verbinding met je Twin, waar je zoveel karma mee hebt opgebouwd in al jullie vorige levens samen.

Je energetische systeem wordt volledig opgeschoond en in trilling verhoogd om zo de weg vrij te maken naar een Hogere Bewustwording en het ontdekken van je ware Zelf. 

Deze ontdekking van je Ware Pure Zelf gebeurt vooral bij het tweede deel van dit programma, de activaties waarbij je trilling aanzienlijk omhoog gaat en ook het contact met je Hogere Hartchakra weer herstelt en zo je ziel sterker voelbaar wordt zodat er ruimte komt voor de zielsconnectie met je Twin. 

Bij de Activaties wordt ook een blijvende verbinding aangemaakt tussen de Kosmische en de Aarde energie in jouw fysieke en energetische lichamen die jouw Ascensieproces (proces naar geHEEL ontwaken) versneld en bewuster laat verlopen.  Verder worden je trilling en frequenties omhoog gebracht waardoor er andere ervaringen op je pad zullen gaan komen die meer in overeenstemming zijn met je Goddelijke Blauwdruk (het Hogere Plan). Je Lichtlichaam wordt ook geactiveerd en er wordt je duidelijk hoe je zelf het contact met je Twin aan kunt gaan via de Ziel. 

Tijdens deze innerlijke reis die je veel in een heerlijke ontspannen natuurlijke trance zal doorbrengen, zullen er momenten komen waarin je een diepe verbinding met je Twin zal ervaren. Het Hogere Plan is om jullie uiteindelijk samen te laten komen in de Onvoorwaardelijke Liefde om mee te kunnen helpen aan een hogere trilling van de gehele Aarde en een gezamenlijke taak/ missie te kunnen vervullen in het Hogere Plan.  

Voordat dat zover is is het nodig om eerst te werken aan je Eigen Liefde Eigen Waarde, je Zelf Vertrouwen en je Begrip voor en over Jezelf voordat je in een samensmelting kan komen met je Tweelingziel in deze Onvoorwaardelijke Liefde voor elkaar en je medemens, in Oer Vertrouwen en Bewust Zijn van jullie functie in het Hogere Plan. 

Weet dat wij allen één zijn, één met de Bron waar wij allen mee verbonden zijn, maar je volgt je eigen pad van ontwaken op weg naar ascensie, het bereiken van je Pure staat van Zijn van Liefde en Licht en Kracht. 

Ook al zijn niet alle termen die ik gebruik voor jou duidelijk, voel wat het met je doet in je Hart en weet vanuit daar dat alles je gedurende dit Energie Twin activatie weekend duidelijk gemaakt gaat worden op een voor jou duidelijk voelbaar en herkenbaar niveau.

Kijk voor ervaringen van andere deelnemers van dit programma onderaan deze pagina bij ERVARINGEN of in ons gastenboek

    

JOUW INVESTERING IN JEZELF: € 333

inclusief healingen, clearingen, activaties en coachende gesprekken 3 overnachtingen in een tipitent of slaapkamer in ons centrum en verzorgde maaltijden.

exclusief reiskosten. Het is mogelijk om u tegen een kleine vergoeding van het vliegveld te halen.

Het weekend kan individueel of in een kleine gelijkgestemde groep plaatsvinden.

 

ONS CENTRUM FUENTE BON

Voor ons fotoalbum klik hier  

Ons centrum ligt op een half uur rijden vanaf Valencia in het heuvellandschap met zijn vele olijfbomen wilde bloemen en cactussen en leuke authentieke spaanse dorpjes.  

Een vlucht van Nederland naar Valencia is zo geboekt met o.a Vueling of Transavia of Ryanair! 

Een mooie inspirerende omgeving om samen met ons en eventueel nog andere gelijkgestemden op ontdekkingstocht te gaan naar je ware zelf.

Op ons terrein bevinden zich naast de nette kamers met badkamer ook een zwembad, terrasjes, healing tipitent met mooi uitzicht op de heuvels waarin je ook heerlijk kunt wandelen en tot je zelf kunt komen. Het dorpje ligt op loopafstand en er zijn in de omgeving ook leuke en sportieve uitstapjes te doen waarover wij je graag verder informeren. 

Verder is er voldoende ruimte voor een goed gesprek en het delen van ervaringen met een lach en een traan en samen te genieten van een lekkere maaltijd in de zon of bij het haardvuur.


WANNEER:

Op aanvraag, het hele jaar door (ook op speciale feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart of Pinksteren).

Het programma heeft standaard 3 overnachtingen en begint bij de avondmaaltijd en eindigt na het ontbijt na de 3e overnachting maar een verlenging van je verblijf of een eerdere aankomst is altijd mogelijk. Wij zijn flexibel in het programma en bieden je ook de mogelijkheid van transfer van en naar het vliegveld. 

Het laten maken van een maya profiel van jullie tweelingzielenrelatie en levensweg samen is aan te raden van te voren. Dit profiel geeft een diep inzicht in je eigen energie en dat van jullie gezamenlijk, jullie drijfveer, de gidsende energieen, het kosmische en het zielenpad en jullie missie, waar jullie nu staan en waar het mogelijk toe kan leiden in de toekomst. Een persoonlijk profiel kost €60 en het twinrelatieprofiel €90 Ook kan je eventueel je huidige relatie er ook bij betrekken om de vergelijking te kunnen maken tussen de twinverbinding en de verbinding met een andere relatie voor €120. Deze krijg je per mail binnen 2 weken toegestuurd.

Copyright © 2015 zielherinnering - regio Valencia Spanje- All rights reserved


ERVARINGEN van anderen:

Mijn ervaringen en inzichten vanuit het tweelingziel activatie programma.

Er was duidelijk een mooie opbouw in het programma.

Deel 1 was echt gericht op mijzelf, waarin de nadruk lag op opruimen en healen van oude patronen, overtuigingen en karma. Vooral na afloop van de Karma healing kreeg ik veel inzichten in waar bepaalde blokkades en verankerde gevoelens en overtuigingen in mezelf vandaan kwamen. Dit ging zelfs terug tot in vorige levens. Dit proces gaf me direct meer ruimte in mijn hart en ziel. Ik voelde dat ik dingen nu kan loslaten. Daardoor zie ik weer mogelijkheden en voel ik vertrouwen op mijn pad naar het uitvoeren van mijn missie. Vooral de boodschap die ik hierover meekreeg via Petra gaf mij het gevoel en het vertrouwen er nu echt te mogen en kunnen zijn, dat het nu echt mijn tijd is om mezelf te laten zien.

Het 2e deel van het programma was gericht op het activeren van mijn spirituele vermogens, contact met de bron en met de energieën direct uit de bron. Daarnaast was er in dit deel veel ruimte voor mijn twin. Hij werd ook uitgenodigd om aanwezig te zijn en mee te doen aan de diverse activaties. Ik merkte dat bij dit deel hij als vanzelf al aanwezig was bij mij, echt op zielsniveau. Het contact voelde heel warm en nabij. Hij was aanwezig en deed mee. Vooral na afloop van de hoger hart activatie merkte ik dat er veel gebeurde. Als vanzelf kwamen er woorden vanuit mij hoger hart ruimte, echt vanuit mijn ziel zonder dat het verstand/ ego daar van invloed op was. Ik merkte heel sterk dat ik van hieruit op zielsniveau kan communiceren met mijn twin zijn hogere zelf.

Binnenin mijzelf voelde ik dat de onvoorwaardelijke liefde die ik al voelde voor mezelf en mijn twin, nu op een nog dieper niveau zit. Het voelt als een echt onvoorwaardelijk houden van, puur vanuit de ziel, diep, warm en vol vertrouwen.

Het contact met de bron en de Mahatma energie wat door de activaties ontstaan is, zorgt voor rust, ruimte, balans en vertrouwen in mezelf, mijn missie, mijn twin en de toekomst. Vanuit deze energie heb ik bij thuiskomst een heel mooi gesprek gehad met mijn 10 jarige dochter over tweelingzielen, levenservaringen, vorige levens en liefde. Heel warm, mooi en bijzonder waarbij de energie duidelijk voelbaar was voor haar en mij.

Ook het leren reizen met mij lichtlichaam opende voor mij nieuwe mogelijkheden tot inzichten en contact met de opgestegen meesters en mij twin.

Het hele programma vond plaats in een mooie, zuivere en warme omgeving waarbij de krachtige en pure Mahatma energie duidelijk voelbaar is. Het voelt als een cadeau voor het leven om deze energie met mij mee te mogen en kunnen nemen in mijn leven.

Petra en Edgar zetten als tz koppel samen een warme, pure en open sfeer neer waarin je uitgenodigd wordt bij jezelf te komen en je open te stellen voor mooie nieuwe ervaringen. Er was ruimte voor een lach en een traan en om ervaringen en verhalen te delen.

Als extra had ik een maya relatie profiel laten maken. Ook dit hebben we besproken en doorlopen deze dagen. De inzichten die ik hierdoor gekregen heb en nog steeds zullen komen, helpen de periode van separatie te begrijpen en het vertrouwen te houden.

*

Ik heb mijzelf "getrakteerd" op een weekend bij Petra en Edgar om dichter bij mijzelf te komen en het tweelingzielproces op een dieper niveau te begrijpen en ondergaan.
Ik kan niks anders zeggen dan dat ik in een warm bad ben terecht gekomen, al heel snel voelde ik mij zo mijzelf en stond ik dichter bij mijn "zijn" dan ooit tevoren.
Wat ik vooral mee heb genomen van het weekend is dat het allemaal om energieen draait, tussen mijn twin en mij, maar ook energieen in mijn eigen lichaam en ziel.
Ik ben Petra en Edgar zo dankbaar voor alle ervaringen, maar ook de warmte die ze als gezin uitstralen, ik kom zeker terug!

*

Ik ben bij Petra en Edgar geweest in periode dat ik het moeilijk had fysiek en in relatie sfeer. Ben in een warm bad onder gedompeld waar al mijn emoties er konden zijn, zonder oordeel mezelf kunnen tegen komen. Vooral de reinigingen hebben voor mijzelf veel gedaan. Kennis making met de mahadma energie was bijzonder, ik maak er nu nog daaglijks gebruik van. Ik ben dankbaar dat ik deze mooie mensen heb mogen leren kennen. En het mooie werk wat ze doen, op een hele bijzondere plaats.