WIE ZIJN WIJ

wie zijn wij?   

Wij zijn Edgar & Petra, tweelingzielen die nu samen in Spanje ons centrum Fuente Bon (de Goede Bron) hebben opgezet. Een centrum voor retraites, trainingen en coaching vanuit onze eigen Levenservaringen (uit ons eigen turbulente twinproces), onze energetische opleidingen en vanuit begeleiding van de Lichtmeesters en de Bron.

Wij begeleiden je met Onvoorwaardelijke Liefde en verbinding van Ziel tot Ziel.

Samen helpen wij je graag een stukje verder op je Pad in deze bijzondere tijd van groter Bewustzijn die vraagt om Heling van je kindstukken, fysieke lichaam, mentale en emotionele processen uit dit leven en vorige levens. 

Het is een mooie tijd om ons te Her-Inneren wie wij werkelijk zijn zonder onze maskers en beperkende denkpatronen en te laten zien vanuit Innerlijk Meesterschap, hoeveel Kracht, Licht en Liefde wij kunnen uitstralen in de wereld van het NU.

Klik hier voor ons tweelingzielenverhaal.

 

Petra    

Als kind voelde ik me 'anders' en niet begrepen door mijn hooggevoeligheid. Als jong volwassene heb ik geprobeerd om vanuit mijn hoofd te leven totdat dit veranderde door het moederschap (nu alweer 17 jaar geleden). Ik volg de weg van mijn hart en dieper nog die van mijn ziel die mij laag voor laag naar mijn werkelijke Zijn brengt.

Mijn energetische opleidingen:

Diverse workshops voor healing, reading en intuitieve ontwikkeling inclusief mediumschap gevolgd.

Coachingsopleiding bij de Academie voor Spirituele Integratie

Nieuwetijdskinderen : lerares Montessori onderwijs en verschillende workshops over nieuwetijdskinderen.

Zielenwerk vanuit het proces van Soul Body Fusion® en Spirit body Fusion en het tweelingzielenproces.

Maya workshops om diepgaande maya (relatie) blauwdrukken op maat te kunnen maken.

Ascensie en Energetische trainingen bij Lotusjoy, School voor Bewustzijn en Zelfrealisatie & bij OC Academy

  

Petra haar kracht is: 

Jou in je kracht te zetten en helpen ontdekken wat je missie is hier op aarde.

Dit doe ik door het licht te laten schijnen op jouw blokkades en pijnstukken, en deze te helpen helen, de energie weer vrijer te laten stromen op je pad naar meer bewustzijn en innerlijk meesterschap.

Vanuit het contact dat ik maak met je ziel (tijdens energie sessies en zielenwerk) kan ik je helpen bewust te worden van jouw missie of de te nemen stappen in de goede richting.

Ik werk in dienst van de Bron, de Divine, waar wij allen vandaan komen en onderdeel van zijn, en door mijn verbinding met de Bron kan ik je jouw verbinding weer terug laten vinden met je ware zelf, jouw licht en jouw kracht.

 

 

Edgar:  

Als kind volgde ik al snel mijn eigen pad en maakte ik mijn eigen keuzes waardoor de mensen mij niet altijd begrepen. Het verlies van mijn vader op jonge leeftijd heeft mij gevormd. Na het leren werken met energie ben ik me steeds meer gaan openen voor andere dimensies.

Edgar heeft diverse workshops voor healing, reading, sjamanisme, intuitief schilderen, massages en intuitieve ontwikkeling inclusief mediumschap gevolgd.

Hij volgt het Pad van Ascensie en Bewustzijn en geeft healingen, intuitief schilderen workshops, massages en sjamanistische rituelen.

Het is zijn kracht om mensen te doorgronden op zijn eigen unieke wijze, om met kinderen op een speelse en natuurlijke manier om te gaan en om onze retraites te verzorgen op zijn eigen intuitieve en verzorgende manier zodat er gezamenlijk een warm en relaxt samenzijn ontstaat waarin iedereen mag zijn wie hij/zij werkelijk is in ons centrum in Spanje waar hij menig bouwsteen heeft neergelegd op zijn eigen creatieve wijze. 

'Hij pikte me op van het vliegveld en ik voelde me gelijk op mijn gemak bij hem. Hij heeft een erg open mind, fijne uitstraling, warme energie en zit vol wijsheid en talenten. Hij heeft bijvoorbeeld ervaring met healing, reading, sjamanisme, intuitief schilderen, massages, intuitieve ontwikkeling en mediumschap. Dat is toch veels te vet? Wie kan dat nou allemaal? Verder laat hij iedereen in zijn buurt zichzelf zijn en hij geeft hij de ander erg veel ruimte om zelf te ontwikkelen. 

hij geeft me het vertrouwen dat ik het kan en laat me het uitzoeken op mijn manier. Heerlijk dat soort mensen!

het spirituele centrum 'Fuente Bon'.Bijna in elke vloer, muur en creatie zit zijn bloed, zweet en tranen. Hij heeft de hele boel eigenhandig opgebouwd! Respect ✌ Zijn grootste talent bewaar ik voor het laatst! Als je hier zou komen zul je ervaren dat Edgar ook nog een 5 sterren hobby kok is! Hij maakt de lekkerste maaltijden 😍 Ik ben al vaak zat verrast