ziel-her-inner-ing

OVER WORKSHOP I:  ZELFLIEFDE

Het proces van jezelf durven laten zien begint altijd eerst binnen in jezelf.  

Jezelf in liefde durven laten zien naar de buitenwereld toe is jouw eigen groeiproces naar zelfwaardering, zelfacceptatie en een hogere vorm van liefde.

Overtuigingen

Door meditaties onderzoeken we welke overtuigingen in jou de weg naar zelfliefde blokkeren. Welke overtuigingen en gedragingen zitten nog vast in jouw systeem die jouw kracht naar beneden halen?

We zitten allemaal vol met overtuigingen die we uit onze opvoeding en omgeving hebben meegekregen en voor waarheid hebben aangenomen. Maar zijn deze overtuigingen wel dé waarheid??

Energie van opgestegen meesters

Ik werk met opgestegen meesters en engelen ​die mij helpen bij de healingen. De opgestegen meesters Maria Magdalena & Sananda (Jeshua) ​vormen samen een liefdevol duo dat de vrouwelijke en mannelijke energieën in ons weer in harmonie brengt. ​Deze energieën hebben niets met religie te maken; het gaat om Liefde en Mededogen in onszelf. En om het herstellen van energie die uit balans is geraakt.

De diepe boodschap van de opgestegen meesters is: wanneer wij liefde meer in onszelf toe laten, kan er ook meer liefde de wereld in stromen.

Mannelijke & vrouwelijke energie 

We bestaan allemaal (mannen en vrouwen) uit mannelijke en vrouwelijke energieën. Vanuit onze opvoeding en van ver daarvoor (geschiedenis/ evolutie/ vorige levens) hebben wij mannelijke en vrouwelijke wonden in ons die ons leven nog steeds beheersen. Zoals controle, macht, dominantie, manipulatie, bezitterigheid, onderdrukking, prestatiedrang en ons  hoofd gebruiken in plaats van ons hart.

De kunst is zacht en kwetsbaar mogen zijn, durven ontvangen, durven verbinden en liefdevol vanuit ons hart leven. Kortom, de strijd loslaten in onszelf.

Yin & Yang

Tijdens een healing-ceremonie brengen we de mannelijke en vrouwelijke energie, de Yin en Yang weer in balans. De liefdevolle krachtige mannelijke en vrouwelijke energie mag weer samensmelten in jou als een heilig huwelijk. Vanuit een nieuw evenwicht kan de energie weer doorstromen in jou en in jouw leven.

Moeder Aarde

We gaan de energie van Moeder Aarde voelen, en Moeder Aarde gaat ons voeden. Hierdoor ben je beter geaard en kom je steviger in je kracht te staan.

Healing/Clearing

Een healing is het werken aan heelheid in jezelf. Energie is net als de wind, je ziet het niet maar het is er wel. Het laat je systeem lekker doorstromen, net als de wind die door je haren waait.

Bij een healing of opschoning (clearing) waait er een frisse energiestroom door jouw lichaam en door alle 12 energielichamen om jou heen. Alles is met elkaar verbonden en niets staat op zichzelf.

Blokkades

Oude geblokkeerde energie vanuit vastgeroeste overtuigingen en gedachten en gedragspatronen schonen we op en laten we los.

Jouw persoonlijke blokkades krijg je mee in een persoonlijke boodschap na de workshop zodat je niet alleen in energie kan doorstromen maar ook bewust wordt van wat er in jou geblokkeerd was. Doordat we na de verwijdering nieuwe lichtere energieën binnenbrengen, kun je meer heelheid en ruimte in jezelf gaan ervaren.

Je chakra’s (energiewielen) en je DNA worden opgeschoond en in balans gebracht, zodat jij de thema’s die zelfliefde in de weg staan met meer innerlijke kracht en liefde kan aangaan.

Ontvangen & Overgave tijdens de workshop

De workshop bestaan uit healings en teachings. Voor de healings hoef je alleen je matje, kussen/dekentje mee te nemen. Daarop kun je relaxed liggen en je overgeven aan de opschoningen, de healingen en verwijdering van jouw oude overtuigingen en blokkades. Na zo’n healing  voel je je nieuw gevuld met fijne lichte en vooral liefdevolle energie.

Teachings

Naast de healingen werken we aan bewustzijn met praktische oefeningen en praktijkvoorbeelden. In de teaching Ego en Hogere Zelf onderzoeken we  het verschil tussen je ego (negatieve stemmen) en je Hogere Zelf (dat je mogelijkheden en gaven kent). In de teaching Spiegel onderzoeken we wat spiegeling is en met jou doet. Zo leer je hoe de omgeving invloed heeft op jou en jou laat zien wat er van binnen nog vast zit.OVER  WORKSHOP II:  ZIELSVERBINDING

Na de workshop over ZELFLIEFDE die de basis vormt voor je groei, kun je ervoor kiezen om meer en dieper de verbinding met jezelf aan te gaan en de weg naar de ziel te gaan herinneren.


Hart & Ziel

Het hart is de plek waar je naar leert luisteren als je eenmaal besloten hebt om het Pad van je Hart te bewandelen.

De ziel geeft diepgang aan ons leven en raakt een diepere laag aan in jou waardoor je nieuwsgierig wordt naar wie jij werkelijk bent. De pure JIJ zonder je maskers. Wie ben jij en met welk doel ben jij op aarde?

Krachten terughalen

Door het contact met je ziel aan te gaan krijg je waardevolle informatie vanuit de energie die jij werkelijk bent. Inzichten en krachten uit je vorige levens, gaven en kennis die in jou liggen te sluimeren, gaan we terughalen.

Wat is een ziel?

Jouw fysieke lichaam is slechts een fractie van wie jij werkelijk bent. In werkelijkheid ben je een ziel. Jouw lichaam is het voertuig van jouw ziel, je ware zelf.  Vanuit de ziel leven is verhelderend en verrijkend. In je ziel ligt alle informatie opgeslagen over jou. De JIJ die jij NU bent maar ook de JIJ die jij WAS in vorige levens. En de JIJ die jij  bent als je weer helemaal je pure waarheid gaat leven.

Levenslessen

Het leven is een cyclus van vele levens achter elkaar, met tussenfases om vanuit de ziel onze levenslessen te kunnen evalueren. We leven om te ervaren. We leven om die levenslessen te kunnen ervaren die we vanuit onze ziel hebben uitgekozen, en om ervan te leren.

Als jij weer de verbinding met je ziel gaat herstellen, dan komen er delen van de ziel terug en bewandel je het pad van groeien naar HEELheid.

De weg van herkenning van je krachten, je wijsheid, je pure ZIJN....

Zielengroep

Dit groeien en ontdekken doe je niet alleen!

Je ziel is samen met een grote groep, je zielengroep, naar de aarde gekomen om samen de ontdekkingsreis aan te gaan. Om elkaar te helpen herinneren wie we werkelijk zijn en stap voor stap de sluiers en maskers af te doen. Onze levenservaringen zijn goud waard. Ze maken ons wijs, krachtig en doen ons zoeken naar het licht dat wij zijn.

Verbinding

Wil jij de diepte ingaan in jezelf en de verbinding aangaan met anderen die met jou energie resoneren, om zo de heelheid in jou te ervaren? Dan is deze workshop een waardevolle verdieping na de basis van Zelfliefde.


DEZE WORKSHOPS WORDEN GEGEVEN IN NEDERLAND OF IN SPANJE

DATA: op aanvraag

MEER INFO OF OPGEVEN

Vul het formulier onderaan de pagina in en vermeld de workshop(s) en de data.

Formulier: Uw Vraag of inschrijving