ziel-her-inner-ing


ZON & MAAN ENERGIE WORKSHOPS

De Zon is de mannelijke energie en de maan de vrouwelijke, waarbij beiden in balans mogen komen in ons. 

Onze passie mogen we daadkrachtig naar buiten brengen samen met onze liefdevolle verbindingen vanuit het hart en onze intuïtie die een steeds grotere rol mag spelen in ons gevoelsleven wat begrepen wil worden.  

De kracht van balans in jou
Als de mannelijke en de vrouwelijke energie in balans zijn in jou, kunnen ze een krachtig en helend effect hebben in jouw dagelijks leven en kan jij de kracht van creatie gaan leven en anderen inspireren.

Vanuit een veld van oneindige Liefde ontstaat er evenwicht, een ‘huwelijk’ tussen de mannelijke en vrouwelijke energie diep in onszelf. De mannelijke en vrouwelijke energieën in ons worden uitgebalanceerd en geven ons onze eigen innerlijke levenskrachten. 


Het belang van healing

Alleen als de vrouwelijke en mannelijke energie met elkaar in balans zijn, krijgen ze beide de mogelijkheid om zich te manifesteren. 

Als dus de Zon en Maan in jou harmonieus met elkaar samenwerken, als in een perfect huwelijk, dan weet je dat jij jouw pad loopt en dat alles perfect volgens plan verloopt. Het is goed om beide krachten in jezelf te erkennen en te helen.


WIL JIJ….

* meer leren over de energie van de ZON en de MAAN?

* de mannelijke & vrouwelijke energieën in jou in balans brengen? 

* op dieper niveau de zuivere krachten van de ZON & MAAN ervaren? 


DAN zijn deze ZON & MAAN workshops van de PAQO’S voor jou!ZON WORKSHOP ‘TAI TAI INTI’

De workshop over de Zon gaat over “Vader Zon” en de verbinding met Moeder Aarde. ‘Tai Tai Inti’ geeft zijn Lichtenergie door die nu veel intenser is geworden aan Pachamama (Moeder Aarde).  

Don Alejandro gaat ons leren hoe de Paqo’s de Zon aanbidden, zij noemen zich ook Kinderen van de Zon.

Hij zal ons leren over deze nieuwe tijd. 

We gaan een begeleide meditatie doen om ons te verbinden met de zon en om Tai Tai Inti zijn energie te vragen en via Pachamama (Moeder Aarde) in ons op te nemen. Er wordt ook een heilige ceremonie (Despacho) gemaakt voor jouw verbinding met Tai Tai Inti kracht.


MAAN WORKSHOP ‘MAMA KILLA’ 

De Paqo’s zien mama Killa als hun Moeder Maan die een grote invloed op ons heeft en op Pachamama (Moeder Aarde) Zij beïnvloedt de getijden, eb en vloed. Ze beïnvloedt onze lichamen welke voor een groot deel ook uit water bestaan.

In de workshop over de Maan (Mama Killa) delen de Paqos over de specifieke vrouwelijke energie, ze zullen de verschillende maanfases laten voelen (Welke energie heeft Mama Killa bij Volle Maan, Wassende Maan etc.) en Het Licht van Mama Killa wordt aan ons doorgeven.

Paqo Don Alejandro zal met ons o.a. een diepe meditatie gaan doen om ons af te stemmen op de energie van de zon en de maan.

Jullie leren een techniek om bij Volle Maan mee te werken en we maken een despacho, dit is een Maan Ceremonie voor Mama Killa.


PAQO DON ALEJANDRO

Paqo Don Alejandro staat aan het hoofd van de Paqo’s en de familie, die de zuivere bloedlijn van de Inca’s hebben. Linda heeft voor hen in Nederland de Inca School opgericht voor de sjamanistische opleiding volgens de Inca traditie, diverse workshops, originele healingen en readingen die door de Paqo’s en hun leerlingen doorgegeven mogen worden. 

Omdat de Paqo’s dit jaar niet kunnen reizen, geven zij hun workshops online via zoom en kunnen zij hun zuivere werk hierdoor doorzetten en vele families in Peru ondersteunen.


De workshops worden online gegeven via ZOOM. 

Je ontvangt een mail met instructies om zoom te downloaden en de link en de betalingsgegevens.

De workshops kunnen afzonderlijk van elkaar gevolgd worden, als je op zaterdag voelt dat je er zondag ook bij de maan workshop wilt zijn, dan kan je je zaterdag nog opgeven, mits je direct je bijdrage overmaakt.

Zielherinnering draagt zorg voor de totale overboeking naar de Paqo’s.  


OPGEVEN of een VRAAG: 

info@zielherinnering