Wie zijn wij?

en waar kunnen wij jou verder laten stromen? 

webinar Zelfliefde bewerkbaar.pptx.jpg
Monique: 
Ademcoach
Hypnose
Sjamanisme
Retreats 
Healing
Luisterkind afstemming
Coaching
Trainingen
Edgar:
Tweelingzielen
Tantra Coach
Sjamanisme
Retreats
Healing
Massage
Coaching
Trainingen
Petra:
Tweelingzielen
Tantra Coach
Sjamanisme
Retreats 
Healing
Mayaprofiel
Coaching
Trainingen

Wij zijn Edgar & Petra, een tweelingzielen stel die samen in Spanje ons centrum Fuente Bon (de Goede Bron) hebben opgezet.

Wij werken samen met Monique in Spanje op het gebied van Zelfliefde, Sjamanisme, Healingen & Coaching en de Divine Trainingen. 

Ons centrum is open voor retreats in zelfliefde, yoga, zielverbinding, tweelingzielen, persoonlijke groei en zelfrealisatie.

 

Wij geven daarnaast online Divine trainingen coaching, readingen en healingen vanuit onze eigen Levenservaringen, onze diverse spirituele en energetische opleidingen en vanuit begeleiding van de Divine (de Bron).

Wij begeleiden je met Onvoorwaardelijke Liefde en verbinding van Ziel tot Ziel.

Samen helpen wij je graag een stukje verder op je Pad in deze bijzondere tijd van een groter Bewustzijn die vraagt om Heling van je kindstukken, fysieke lichaam, mentale en emotionele processen uit dit leven en vorige levens.

Het is een mooie tijd om ons te Her-Inneren wie wij werkelijk zijn zonder onze maskers en beperkende patronen en te laten zien vanuit Innerlijk Meesterschap, hoeveel Kracht, Licht en Liefde wij kunnen uitstralen in de wereld van het NU.

20191014_114321.jpg
Voor Tweelingzielen werken we samen met Irene Bond in onze Twin retreats en online coaching & healing programma's voor Twins. Twin verbinding ondersteunt jou in jouw tweelingzielen proces. 
2021-03-14.jpg
Jente is de dochter van Petra en draagt op haar eigen manier haar steentje bij aan ons Sprituele Centrum...