top of page

               Body Stress & Trauma Release

           

                  Van oude diepe pijn naar jouw Ware Zijn...

                                  Lichaam & Ademwerk

758f0e1d-bba3-4821-a4e1-a935a16bb8ff.jpg

DE _ ARMOURING = BEVRIJDING


De-Armouring – is een techniek waarbij opgeslagen (emotionele) spanningen uit het lichaam worden losgelaten. Armour betekent pantser of schild. De-armouring betekent letterlijk ont-schilden (armour = schild).

 

Het gaat er vanuit dat vrijwel iedereen in de loop van z’n leven een pantser of schild opbouwt, om op die manier maar zo min mogelijk pijn of spanning te voelen. Negatieve ervaringen (hoe klein ook) zorgen voor blokkades en spanning in ons systeem, waardoor onze natuurlijke levensenergie (kundalini) niet optimaal stroomt. Dit kan resulteren in fysieke en psychische klachten, maar kan er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat je lang niet zo veel energie hebt als wel mogelijk is. In je lijf en ook in seksualiteit ervaar je mogelijk maar een deel van wat er allemaal te beleven valt.

Bij de-armouring gaat het om het ontmoeten van je schild en van de pijn die daar onder ligt.

Doordat we in het verleden pijnlijke ervaringen hebben meegemaakt, maken we delen in onszelf ‘verhard’, zodat je je beter kunt beschermen tegen een eventuele (emotionele) klap. Bijvoorbeeld onze SCHOUDERS; dé plek waar spanning & angst, zich vast-zetten, ‘onze last’ dragen, moedig doorgaan… , en waarmee we ‘klappen opvangen’.

Dergelijke spanningen worden ook opgeslagen in ons hoofdgebied, nek, onze borstkas, het buikgebied, de armen,  de bovenbenen, het bekkengebied, en onze geslachtdelen.

 

Tijdens een sessie met adem en lichaams werk ga je zelf jouw fysieke, emotionele en energetisch lichaam helpen door middel van ademhaling, bewegingen en/of zachte massage op een liefdevolle manier in jouw eigen veilige omgeving. Zo kunnen oude pijn en spanningen loskomen en geheeld worden.

De thema's die we gebruiken helpen jou om te kunnen voelen en ervaren waar de spanningen, de stress, de oude pijn, het trauma ligt opgeslagen om het te bevrijden uit het lichaam. 

Door de ademhaling kom je in het HIER & NU en kan je je beter overgeven aan je lichaam, die wijs genoeg is om die beweging te maken die jij nodig hebt om ruimte te creëren om los te laten. Je mag hierbij ook je stem gebruiken. Alles is mogelijk en het is een zeer bevrijdend en mooi proces.

Je zult na de sessie(s) meer ruimte en ontspanning in je lichaam ervaren en op de lange termijn een afname van fysieke en psychische klachten. Je hoeft geen ervaring te hebben met lichaam of ademwerk, je wordt liefdevol begeleid en de energie waar we mee werken zal je die inzichten geven die jij nodig hebt om te kunnen loslaten en jezelf te releasen van de lang vast gehouden ballast. 

Diepgewortelde stress/ trauma's/ overtuigingen uit onze (vroege) baby/ kindertijd beïnvloeden onbewust ons leven waardoor we niet ons pure Zijn kunnen ervaren. 

Wat als volwassene een klein issue lijkt, kan voor ons innerlijke baby/kind, een dieper geworteld trauma of pijn/ stresspunt blijken te zijn. 

 

Door een trigger vanuit je omgeving (gezin/ familie/ relatie/ werk/ vrienden/ onbekenden) reageert je lichaam met een Fight/ Flight/ Freezereactie en stapelt nog meer belastende stress op in jouw lichaam.

We gaan deze stress, pijn en oud trauma releasen van de 7 belangrijke groeifasen in ons leven en vervolgens gaan we verloren zielsdelenterughalen, om jou meer levenskracht, heling en licht te geven.

Ons lichaam is wijs en weet waar op fysiek/ emotioneel/ mentaal niveau onze opgeslagen herinneringen vastzitten en vraagt ons om dit door lichaam en ademwerk los te laten om te helen. 

 

INHOUD PROGRAMMA:

 

7 online healing sessies + 3 verdiepende ademsessies (facultatief)

1 - 1,5 uur body & trauma release d.m.v. lichaamswerk en ademwerk

 

 

7 thema's Healingsessies:
Zwangerschap stress/trauma helen

Geboorte / Baby stress/trauma helen

Peuter stress/trauma helen 

Kleuter stress/trauma helen

Basisschool stress/trauma helen

Middelbare school stress/trauma helen

Jong volwassene stress/ trauma helen

 

3 thema's Ademsessies (facultatief):

Relatie met jouw Moeder helen

Relatie met jouw Vader helen

Relatie(s) met exen, familie, vrienden etc helen.

 

Ademsessies verdiepen het healing werk en helpen jou nog dieper integreren.
 

Data:
Healing sessies: donderdag 25 januari, 15 + 29 februari, 11 + 25 april, 2 + 16 mei

Adem sessies: dinsdag 12 maart, 30 april, 28 mei
 

Tijd: 20.30 - ca 21.45 

 

Prijs: 

€220 voor de hele reeks inclusief ademsessies of €175 voor 7 hellingen

 

bottom of page