top of page
Healing programma's online in je eigen tempo en op je eigen tijd te volgen

Healing, reading & coaching:

HEALING

Een healing lost blokkades en dieper liggende pijnen op door met energie te werken vanuit Moeder Aarde en vanuit de Kosmos, de Bron, de Divine. Bij een healing werken wij op afstand  en zijn wij verbonden met jouw hogere zelf, die weet wat goed voor jou is en welke energie en in welke intensiteit jij mag ontvangen. Kijk ook bij de diverse healingprogramma's via  bovenstaande buttons of deze bij jouw issue passen. Deze programma's zijn geheel op joueigen tijd te volgen online. Wij lichten deze programma's graag toe in een persoonlijk gesprekje. Vul het contactformulier in en wij nemen zsm contact met jou op. 

READING

Een reading geeft jou antwoorden op levensvragen waar jij in het NU voorstaat. 

Bij een reading zijn wij verbonden met jouw Hogere Zelf en met de Divine die jou kent en toegang heeft tot jouw ware kern. Door deze inzichten kan jij weer verder op je Pad. Readingen worden jou toegestuurd via een audio opname. Je kunt van te voren ons jouw vragen opsturen.

Vul het contactformulier in en wij nemen zsm contact met jou op.  

COACHING

Tijdens het coachingsmoment geven wij jou op maat adviezen Wij helpen jou verder door jou spiegels voor te houden, inzichten te geven om jouw blokkades in te zien en te doorbreken.

Wij maken gebruik van onze wijsheid, ervaringen en energie tools om jou te begeleiden.

Vul het contactformulier in en wij nemen zsm contact met jou op.  

 

bottom of page