MAGIC STARS & SUP RETREAT  

6 daags retreat in True nature !

onder de sterrenhemel van Valencia

Augustus 2021

Prijs €555

Laat je pure zijnsvorm naar de oppervlakte komen...

De natuur is onze spiegel en brengt je terug naar je ware zijnsvorm.

Daarom gaan we de natuur in met de supboards op een magisch meer en s'avonds genieten van de vallende sterren hemel die zo helder straalt in de krachtige bergen van Valencia. 

Deze periode staat bekend om de magische 'nights of the fallen stars'!

 

 

               PROGRAMMA:

Je ontvangt een sjamanistische healing die je in balans brengt en verbindt met de natuur elementen als de krachtige zon, de maan, de sterren energie en onze Moeder Aarde. De 4 windrichtingen en nog veel meer. We gaan mooie ceremonies doen met de indianentrom en een transformerend vuur. We gaan onszelf op een natuurlijke manier ontmoeten in alle lagen van ons zijn. 

Dit retreat is een unieke combinatie van ontspanning, vakantiegevoel en een magische ontmoeting met jezelf in de natuur! 

Het retreat is rustig opgezet met elke dag 1 onderdeel zodat je de ontspanning die jij nodig hebt volledig kan ontvangen en ook de omgeving kan ontdekken van de autenthieke spaanse dorpjes, het strand van Valencia en de krachtige natuur. Kortom het ultieme vakantiegevoel met een magisch karakter!

 

 

     WAT BIEDT DIT RETREAT JOU?

  • Ben jij de laatste tijd: uit balans, een tikkeltje gestrest, moe en aan vakantie toe?

  • Voel je dat er nu echt iets mag gaan veranderen in je leven?

  • Geeft je lichaam je allerlei signalen, kan je hier moeilijk contact mee maken? 

  • Ben je op zoek naar jezelf, maar weet je niet waar je zoeken moet?

  • Ga jij altijd maar door, merk je dat je vastloopt ? 

  • Wil je in een omgeving zijn waar jij in alle rust jouw innerlijke stem kunt vinden?

  • Heb jij het verlangen om op een natuurlijke manier in de natuur te zijn ?

  • Wil jij samen met ons jezelf ontdekken?

 

  En ben je avontuurlijk ingesteld? 

  Dan is dit retreat echt wat voor jou !

 

 

     SUP = STAND UP PADDLING

Je hoeft geen sup ervaringen te hebben, je wordt op een prettige manier gecoacht zodat je al snel vertrouwen in jezelf en in dit magische vervoermiddel krijgt op het water! 

De nadruk van dit retreat ligt op ontspanning en op een liefdevolle wijze contact maken met je lichaam. Je hoeft niet te presteren of jezelf over grenzen heen te brengen. Je wordt in alle rust gecoacht om dit avontuur samen met ons aan te gaan.

 

 

            PROGRAMMA 

DAG 1: De aankomstdag mag je gebruiken om te landen en te genieten van de plek met het zwembad en de terrasjes en het mooi uitzicht en de heerlijke verse maaltijden met ons samen. We doen een mooie kaartlegging voor jou op deze dag om het thema van jouw magische retreat boven water te toveren, waarop je de komende dagen gecoached wordt.

DAG 2 De volgende ochtend mag je genieten op je eigen tijd van het ontbijtje wat je in je eigen huisje voor je klaar staat, en aan het einde van de ochtend starten we met een ontspanning voor je lichaam met begeleide meditaties voor een kalme geest. We lunchen daarna samen op ons terras en de middag heb je vrij voor jezelf om in te delen en te genieten van de omgeving of van het zwembad of de relaxplekken of een wandelingetje naar het dorp. We dineren in de avond en genieten bij zonsondergang van een sjamanistisch ritueel en spaans wijntje onder de sterrenhemel met de magische vallende sterren. 

DAG 3: De ochtend heb je vrij en kan je als je dit wilt gebruik maken van onze buiten yoga vloer om je lichaam te ontspannen met yoga waarvoor wij een yoga instructieboek of film en yogamatjes voor jou klaarleggen als je dit wenst. Na de gezamenlijke lunch gaan we naar het blauwe magische meer waar we de eerste sup route gaan doen. We dineren samen en in de avond genieten we weer samen van de magische sterrenhemel met vallende sterren.

DAG 4: Aan het einde van de ochtend doen we een sjamanistische healing voor je lichaam & geest wat jou in contact brengt met de natuurlijke elementen die hun energieen in jou mogen gaan weerspiegelen. Na de lunch ben je vrij om de energieen te laten integreren op je eigen manier. In de avondzon voor het diner nemen we je mee voor een heerlijke wandeling door de bergkloof van Chulilla. We dineren gezamenlijk en de avond ben je vrij.

DAG 5: We gaan weer een suptocht maken in de middag en nemen een picknick mee. We dineren s'avonds met paella op zijn spaans en een glaasje spaanse wijn.

DAG 6: We nemen je mee naar het strand van Valencia na het ontbijt, en afhankelijk van je vlucht op deze dag picknicken we op het strand samen en brengen we je naar de airport. 

Je kunt er ook voor kiezen om een nacht langer bij te boeken (€50 inclusief maaltijden)

Alles wordt verzorgd, je hoeft alleen maar jezelf mee te nemen!

Met een glimlach op je gezicht ga jij weer naar huis! 

                                            VERBLIJF: 

Centrum Fuente Bon is een retreat centrum met basic kamers in een rustige omgeving met prachtig uitzicht over de heuvels van Valencia. Het eten is gezond, natuurlijk en kleurrijk. Je kunt gebruik maken van de relaxplekken, tuinen, patio, buiten yogavloer, zwembad en de verschillende terrasjes. 

Er zijn mooie wandelingen in de omgeving mogelijk en een leuk dorpje op 1,5 km lopen. 

 

 

PRIJS: € 555

6 daags magisch relax retreat inclusief een dagdeel programma, de rest ben je vrij om de omgeving te verkennen, of lekker te zwemmen een boek te lezen, te genieten van het vakantiegevoel en de gezonde maaltijden. 

Het retreat is inclusief transfers, maaltijden, overnachtingen en gebruik van de relaxplekken in het centrum en het sup en yoga materiaal!

 

Extra 2e persoon Korting:

Kom je gezellig met zijn tweeën dan krijg je van ons €50 cadeau!

Het retreat gaat door bij minimaal 2 deelnemers.

 

Vluchten 

Transavia of Vueling zelf boeken en in overleg ivm transfers.