301944977a88794dfc343c9383d7c35db43652a9.png
IMG-0884.JPG
IMG-20191207-WA0002.jpg
Paqo Don Alejandro is een originele Inca Sjamaan uit Peru.
Hij is de grondlegger van de 'Inca Medicina School' in Nederland.
Linda is zijn vertaalster en begeleidt hem en de andere Paqo's uit zijn familie op al hun reizen door Europa en in Peru en bij alle online ceremonies en trainingen die zij geven.
Paqo Don Alejandro komt 2x per jaar naar ons centrum in Spanje. 

Ceremonie 'Mama Qoto' - Pleiaden energie - 23 juni om 19.30 uur

Deze bijzondere ceremonie kan je bijwonen ter ere van de Pleiaden energie via Zoom.

Op 23 juni geeft Paqo Don Alejandro met de Paqo familie uit Peru weer een prachtige ceremonie. Deze ceremonie gaat over de energie van het sterrenstelsel 'Mama Qoto" die de Pleiaden energie vertegenwoordigt. De Pleiaden bestaan uit 7 sterren en zijn verbonden met je 7 Chakra’s en de 7 dagen van de week. 

Deze energie is heel belangrijk voor de mensen op de Aarde die willen groeien en ondersteuning van deze zachte en krachtige energie wensen in hun leven. 

 

De Paqo's komen uit Q'eros, Peru en noemen zich de kinderen van de Zon (Tai Tai Inti) en ze zijn sterk verbonden met de Pleiaden. 

In juni vieren ze de terugkomst van Mama Qoto aan de Hemel, omdat zij 2 weken onzichtbaar is geweest. Deze terugkeer betekent een nieuwe energie, een wedergeboorte waarbij Moeder Aarde (Pacha Mama) een Blessing van haar krijgt. 

 

De ceremonie:

De Paqo's maken een Haywarikuy (speciale despacho = offer) om Mama Qoto te eren en haar Zegeningen te ontvangen. 

 

Hoe kan jij meedoen?

Thuis kan je meedoen door je aan te melden voor deze zoom meeting waarin we met elkaar en met de Paqo's verbonden zijn. Je kunt zien hoe ze deze speciale ceremonie uitvoeren en voor ons de Blessing van Mama Qoto ophalen. 

Je mag meewerken met je eigen offer e/o sjamanistische attributen: 

* Kintu = bloemblaadjes waarin jij je eigen wensen en intenties inblaast. (hierover ontvang je nog info na je inschrijving)

* Mesa(s) als je die hebt

* Sjamanistische muziek instrumenten (drum, ratel, Kristal etc.) en kracht tools. 

 

Na afloop offeren de Paqo's deze Haywarikuy en kan jij je eigen offer (kintu) ook begraven of in een klein vuurtje verbranden. 

 

Deze ceremonie wordt slechts 1 x per jaar gedaan. Wat bijzonder als jij erbij bent via zoom om dit belangrijke moment te vieren met elkaar!

 

Prijs €25 p.p.

Datum 23 juni 19.30 - 22.00

 

Interesse?

Stuur ons dan een berichtje, wij organiseren deze bijeenkomst via zoom voor de Paqo's. Alle opbrengsten gaan naar de Paqo's en hun familie in Peru.