top of page

Ons Tweelingzielverhaal Edgar & Petra 

 

1992 fysieke ontmoeting

Ik ontmoet voor het eerst de neef van mijn man, iemand die me triggert tot discussies omdat hij een andere levensstijl heeft en uit een ander milieu komt dan ik. Hij heeft totaal andere ideeën over het leven dan ik. Wat een eigenwijs type!
Later blijkt hij toch ook een zachte kant te hebben, een liefdevolle oom voor onze kinderen te zijn en voor zijn familie en zijn vrouw maar hij blijft mysterieus...

Later ontdekken wij allen als familie (twee neven met hun vrouwen en onze twee kinderen) dat we veel dingen gemeen hebben; avontuurlijke en ruime geesten, en spontaan ontstaan er plannen voor avontuurlijke reizen samen.

 

2011 spirituele klik

Er ontwaakt een spirituele interesse in de anderen door healingen en het overbrengen van mijn ervaringen uit mijn opleiding. Gezamenlijk volgen we o.a. een cursus mediumschap en de gevoeligheid van de neef van mijn man raakt me door zijn puurheid en onbevangenheid. We mediteren regelmatig samen en nemen vanuit ons hart de beslissing om gezamenlijk een spirituele vakantieplek in Frankrijk op te gaan zetten.

2012 & 2013 zielsconnecties & transformatie

De grote verhuizing naar Frankrijk breekt aan, gezamenlijk trekken wij in één groot huis en beginnen we met het bouwen aan de spirituele vakantieplek.
Mijn man moet voor zijn werk nog op en neer naar Nederland en komt geregeld over. Ik geef aan mijn man en zijn neef Soul Body Fusions (een methode om je ziel in je lichaam uit te nodigen).

Er volgt een diepe spirituele verbinding tussen de neef van mijn man en mij die niet meer te stoppen is. Een herkenning op zielsniveau die door een engelenkaarttrekking benoemd wordt als tweelingzielen!
We her-leven spontaan vorige levens waarin we broer en zus zijn geweest maar ook partners. De eerste zoen geeft veel verwarring maar de kosmische tekens in meditaties en via boodschappen van andere zielen uit onze groep en informatie over tweelingzielen verduidelijken onze diepe aantrekkingskracht.

Het afstoten en aantrekken, onze diepe connectie met bijbehorend diep verdriet wordt alsmaar sterker. Samen in één huis gebracht door de kosmos maar toch een afgescheiden gevoel omdat we in dit leven beiden in een ander huwelijk zitten waarbij de verbinding zo anders voelt...

Spiritualiteit speelt voor ons samen een steeds grotere rol maar drijft aan de andere kant de verbindingen met onze partners en ook die met de partner van de ander uit elkaar, de onderlinge relaties worden steeds moeizamer. De energetische diepe ‘strijd’ tussen ons allen zet ons aan tot innerlijk kind werk heling en transformatie.

De partner van mijn twin zet zich steeds meer af tegen het spirituele stuk waardoor de drang voor ons om samen te zijn juist steeds sterker wordt.
Moeder natuur geeft ons ook tekens (tweelingzielenboom, vlinders, beelden, natuurwezens en spirituele inwijdingen.

In de natuur sluiten we een spiritueel huwelijk in verbinding met Moeder Aarde en de Kosmos geleid door onze ziel.

 

2014 losbreken uit vertrouwde patronen

Mijn man leert zijn tweelingziel kennen, ik voel gelijk dat dit dezelfde verbinding is als die van ons en geleid door mijn ziel komt de waarheid van de diepe Liefde voor ons als tweelingzielen aan het licht.
Onbewust op tweelingzielendag neemt mijn twin de stap en vertelt zijn vrouw dat hij wil scheiden, de waarheid komt ook voor haar aan het licht.

Heftige emoties komen los wanneer het onbewuste bewust wordt.
Een paar dagen zijn wij fysiek samen wat aan de ene kant heel natuurlijk voelt maar ook onwennig en angstig.
Maar het schuldgevoel van mijn twin overheerst en drijft ons uit elkaar.
Een zomer vol gasten staat voor de deur op onze gezamenlijk gecreëerde vakantieplek. Het afstemmen is zakelijk en op schrift maar de energie uitwisseling blijft voelbaar. Een leerzame ervaring over de verschillende energieën en het aanvoelen van de ander op zielsniveau. Een boodschap op egoniveau is niet de zelfde als een boodschap op zielsniveau. De fysieke afscheiding voelt heftig maar de hereniging via het lichtlichaam biedt troost en stille aanwijzingen en zet nog meer aan tot nog meer transformatie.
Mijn scheidingproces wordt liefdevol en begripvol naar elkaar in gang gezet.
Om de gespannen sfeer te ontvluchten in het gezamenlijke huis ga ik met mijn (ex)man en de kinderen veel naar zijn tweelingzielen en haar kinderen daar beleven we vele gezellige ontspannen momenten maar er worden ook op dit niveau veel innerlijke processen uitgewerkt en openlijk besproken.
Ik blijf mijn diepe innerlijke geloof vasthouden dat wij ooit bij elkaar zullen komen en probeer zoveel mogelijk te genieten van de liefde die ik zie tussen mijn (ex)man en zijn twin.
Mijn ziel laat me af en toe weten hoe hij zich voelt en waar hij zit in zijn proces. Ik krijg in een zielengesprek met zijn vrouw door dat ze hem uiteindelijk zal loslaten na een innerlijke strijd en ik moet haar beloven dat ik dan heel goed voor hem zal zorgen, en dat beloof ik uiteraard want dat staat in ons zielencontract.

De dag breekt aan dat mijn twin mij vertelt dat hij mij niet kan vergeten na de maanden van stilte en het voorbij lopen zonder fysiek contact en hij neemt de stap om zijn vrouw te vertellen dat hij zijn leven verder met mij wil delen.
Om nog meer pijnlijke confrontaties onderling te voorkomen vluchten we samen naar een huurhuis in het bos wat ik ‘toevallig’ een paar dagen terug had gevonden.

Twee weken zijn we daar samen, wat fijn, spannend, onwennig, hoopvol, vertrouwd maar ook verwarrend aanvoelt.
Helaas moet het weer zo zijn dat onze wegen zich wederom gaan scheiden zonder de juiste woorden te vinden... een periode van grote misverstanden volgt.

Mijn twin gaat terug naar het gezamenlijke huis om zijn vrouw verder te helpen met het bedrijf. Ik vat onze scheiding op als het teruggaan naar zijn vrouw. Later begrijp ik dat dit uit schuldgevoel is en om het afronden van zijn proces van loslaten.

Ik voel me wederom verlaten op een heel diep niveau wat een innerlijk proces van healing van mijn innerlijke kind en zelfliefde aanspoort. Ik hervind stukje bij beetje mijn innerlijke kracht door dit proces en ga alleen verder op mijn pad en ga mooie verbindingen aan met andere zielen door het volgen van diepere energietrainingen en clearingen van mijn energetische systeem.

Loslaten en Overgave van het juiste moment waarop onze Hereniging zal mogen gaan plaatsvinden is de grote vraag maar ook de les om te leren omgaan met de verwijdering gecreëerd door misleidingen van onze ego’s in de vorm van illusies en angsten.

Ik stuur een berichtje met een foto die ik niet kan weerstaan, een standbeeld van een in elkaar gestrengelde tweelingzielenpaar en zet de tekst erbij dat ik hoop dat onze liefde voor elkaar zo sterk mag zijn. Hij antwoord ‘ Als ik klaar ben om de weg van mijn hart te volgen, hoop ik dat deze er nog is....

Na dit antwoord val ik in een diep gat, ik voel mijn verlatingsangst die mij terugvoert tot het moment waarop ik 3 jaar oud was en waar mijn vader mij wilde verlaten door een poging tot zelfmoord. Ik begrijp nu de spiegel die me wordt voorgehouden en de connectie met mijn emoties van mijn eigen innerlijke kind, ze worden nu volledig gezien en krijgen de ruimte om geheeld te worden. Iedere dag besluit ik om een stukje sterker te worden en in mijn kracht en mijn zelfliefde te groeien. Ik pak mijn eigen leven weer langzaam op door eeuwig trouw te beloven aan mijzelf en mijn missie voor het opzetten van een spiritueel centrum in welke vorm dan ook!

Mijn clienten die op mijn pad komen voor healingen, clearingen en workshops naast mijn eigen intense trainingen die ik in Nederland volg geven mijn verloren zelfvertrouwen een enorme boost.
Onze zielsverbinding blijft stromen ondanks de fysieke afstand en oorverdovende stilte. In meditaties en healingen verschijnt mijn twin geregeld in zijn lichtlichaam totdat ik begrijp dat hij op mijn energie meevaart en groeit wat ik hem erg gun natuurlijk en mij een verbonden gevoel geef.

Maar er komt een moment waarin ik een enorme boosheid voel hierover omdat hij alleen op deze manier in contact met mij durft te blijven houden. ik stuur hem nu resoluut en volledig weg en zeg hem vanuit het diepst van mijn hart: ‘ik stuur je nu weg totdat je volledig voor mij durft te gaan! Tot die tijd weet ik dat ik hem volledig moet loslaten en dat hij alleen zo zichzelf volledig kan tegenkomen en van kan groeien. Ik voel dat dit goed is want ik ben niet verantwoordelijk voor zijn groei, dat moet hij zelf doen, ieder zijn pad op dit moment wetende dat we ooit samen zullen zijn. De les is loslaten en overgave aan het Hier en Nu wat zich nu aandient.

Ik durf nu open te staan voor andere liefdeservaringen maar deze kunnen totaal niet tippen aan die met mijn tweelingziel, het voelt zo sterk dat hij ooit weer bij me zal terugkomen als hij daar klaar voor is, alleen zal hij nu zijn proces geheel op zijn eigen manier moeten doormaken. Dit rotsvaste vertrouwen deelt maar een enkeling met mij wat me soms wankel maakt maar ook weer sterker uiteindelijk.

Ik ga op zoek naar antwoorden door het maken van een relatieprofiel van onze maya energieën en ontdek zo onze sterke zielsverbinding maar ook onze persoonlijke licht

en schaduwkanten, onze gidsen en verborgen krachten, onze zielsmissie en waarom we nog niet samen zijn. Hier put ik veel kracht uit dat het goed komt.
De loslaat spreuken van Nelson Mandela helpen mij ook enorm om nog meer in onvoorwaardelijke Liefde los te kunnen laten.

Ik ga een verbond aan met een andere man het voelt als zielsconnectie om me te kunnen richten op mijn wens om het spiriuele centrum te starten. Ik vertel eerlijk over mijn diepe liefde voor mijn tweelingziel. Hij belooft mij dat als de dag aanbreekt dat mijn tweelingziel voor mijn deur staat, hij ruimte zal maken voor hem omdat hij weet dat onze relatie tijdelijk is en we voor een speciaal doel op dit moment in elkaars leven zijn gekomen.

 

2015 de fysieke hereniging en de zielsmissie

3 april twee voor twaalf stuurt mijn twin me een verjaardags appje met een groot hart. Ik ben totaal overdonderd, is dit het moment waarop hij dan toch zijn hart gaat volgen?
Ik ben op dat moment op vakantie met mijn vriend maar mijn vriendin ondersteunt mij en in de dagen die volgen gaan de veranderingen pijlsnel, van ongeloof tot geloof hij had gekozen met zijn hart!

De aantrekkingskracht is zo sterk als magneten, met het grote verschil dat wij beiden nu meer vanuit ons centrum reageren.
Zoals van te voren afgesproken verbreken mijn vriend en ik onze verbinding in wederzijds respect en laat mijn twin zijn vrouw los en trekt hij bij mij in maar nu voorgoed. Uiteindelijk heeft hij geleerd dat je niet uit schuldgevoel bij een ander kan blijven en dat de Liefde voor jezelf belangrijker is dan de opoffering voor een ander zijn verdriet. Hij heeft een diep en eenzaam proces van verlatingsangst en bindingsangt doorgemaak maar staat nu open voor al het Lichtwerk wat hij zo gemist heeft.

Een tijd van leren omgaan met de Onvoorwaardelijke Liefde breekt aan.
We volgen samen een tantra cursus, geven een Kundalini yoga Lichtweek in de vorm van een retraite en richten een meditatiegroep op in Frankrijk maar ook een healing groep voor lichtwerkers en voor (tweeling)zielen op afstand waarin onze gezamenlijke energie voelbaar is.
Mijn twin komt zijn belofte na aan zijn ex om samen nog het bedrijf de zomer door te draaien, dit vraagt veel Onvoorwaardelijke Liefde en Oervertrouwen in het Kosmische Plan van de Tweelingzielen.

Onze ego’s worden gezien, gehoord, gevoeld en uiteindelijk overstegen en zo kunnen we de buitenwereld openlijk onze Liefde tonen en trotseren daarmee samen alle verschillende reacties. Naar de families toe is dit een extra uitdaging omdat de moeder van mijn twin naar een verzorgingstehuis moet en later overlijdt.

 

2016 neerzetten van onze zielsmissie

Onze zielsmissie, het spirituele centrum krijgt een menselijke vorm.
We vinden een prachtige plek in Spanje, in de heuvels achter Valencia met vele mogelijkheden voor het kunnen geven van retraites en workshops voor innerlijke groei en rust, waar ook voldoende ruimte is voor andere Lichtwerkers en creatieve mensen om hun werk neer te zetten voor een groep.
Er moet nog veel fysiek werk gedaan worden maar we voelen ons hier gesteund en innerlijk geleid door een liefdevolle en krachtige energie van deze bijzonder tijd waarin tweelingzielen zich samen mogen gaan neerzetten.
Er komen mensen op ons pad die we door onze liefdevolle verbinding en onze levenservaringen en innerlijke wijsheid zichtbaar raken en zo op een geheel natuurlijke manier kunnen aanzetten tot hun eigen transformatieproces.

Wij blijven in oervertrouwen dat we de juiste mensen en middelen op ons pad mogen ontvangen om dit project verder aan te kunnen gaan.
Wij genieten van het creëren van de ruimtes met onze creatieve geesten en krachten om er een mooie plek van te maken met tipitenten, appartementen en ruimtes binnen en buiten om een mooie retraites aan te kunnen bieden waarin volop ruimte is voor innerlijke groei door meditaties, kundaliniyoga, healingen, readingen, zielsverbindingen, intuïtief schilderen, sjamanistische rituelen inzichten in je levensvragen door een mayaprofiel.

 

Deze zomer zijn we van start gegaan met de twin activatie weekenden. Heerlijke herkenningen, verbindingen, opschoningen, energie upgrades en de andere helft van de twin paren die in energie verbinding duidelijk voelbaar langs zijn gekomen en steun en vertrouwen en begrip hebben gebracht in het proces. We geven coaching op afstand via de verschillende Paden die bijzonder mooie wederzijdse inzichten en verbindingen geven.

Steeds meer retreats ontstaan en samenwerkingen gaan we aan. 

2017 2018 creatieprocessen en twinprocessen

Op het gebied van Twins gaan we samenwerken met Irene Bond, die bij ons een twin activatie weekend volgt. We hebben direct een klik met elkaar. We geven webinars en creëren programma's voor twins. Ook geven we voor het eerst de twin retreats. Wat heerlijk om te doen om vanuit je eigen ervaringen en alle energie trainingen die we volgen, twins te kunnen ondersteunen op hun pad.

2019 2020 Divine steun is onbetaalbaar

Onbetaalbaar is de steun van de Divine die zo voelbaar is in ons tussen ons en in ons centrum.

Soms stroomt het niet tussen ons en zitten we in een diep proces waar we iedere keer weer liefdevoller naar elkaar uitkomen. Onbetaalbaar is het leven wat we leven in Spanje. Zo dichtbij de natuur en zo heerlijk in de zon, onder de sterren, de maan, de zee en de meren om ons heen, de kracht van de bergen en van Pacha Mama, Moeder Aarde die ons draagt. We leren de Paqo's kennen en zij zien onze connectie en komen nu 2x per jaar naar ons centrum om vanuit de natuurkrachten mensen verder te leren werken met deze natuurlijke energieen. 

 

2021 hereniging in het kwadraat

De "scheiding" tussen de vader van mijn kinderen en mij (Petra) heeft geleid tot een heel diepe vriendschap. In Frankrijk zijn de plannen gemaakt om met zijn allen naar Spanje te verhuizen. Wij zijn eerder gegaan met mijn kinderen. Dit jaar heeft mijn ex die we Lex noemen ("lieve ex") met zijn vriendin en dochter ook de overstap gemaakt en zijn we met zijn allen projecten in Spanje begonnen. Ook is Monique naast ons komen wonen en hebben met zijn drieën een bijzonderen verbinding vanuit de ziel die dieper gaat dan vriendschap. Tijdens de retreats en trainingen die we samen geven is onze liefdescortex voelbaar. 

Een hereniging in het kwadraat omdat we vanuit de onvoorwaardelijke liefde voor elkaar een heel hechte band hebben met deze groep mensen en het voelt vanuit de ziel alsof we met zijn allen werken aan een nieuwe tijds verbinding. 

De training tot spiritueel tantra teacher die wij nu volgen geeft nog meer verdieping aan dit nieuwe onvoorwaardelijke liefdesconcept. 
 

Dankbaar voor onze twin missie en grotere missie met elkaar en de enthousiaste reacties van iedereen die de Divine op ons pad stuurt.

We gaan er voor!

In liefde en verbinding Petra & Edgar

bottom of page