top of page
Bird

prive retreat

Gebroken Vleugel

Wil jij herstellen van een lichamelijke ziekte of zware fysieke/ emotionele/ mentale periode?

Wij staan voor jou klaar om jouw gebroken vleugel te helen in een Privé Retreat op maat! 

 heling ziekte van lyme

Na een aantal jaren vele en langdurige therapieën te hebben ondergaan voor de ziekte van Lyme had ik eind 2022 besloten om het roer om te gooien. Ik heb contact gehad met Monique om te praten over een diepgaand healingstraject waarbij de oorzaken van het ontstaan van de ziekte wordt onderzocht, opgespoord en wordt geheald en tevens blokkades worden weggehaald.

 

Tevens was ik er van overtuigd dat ik verkeerde/negatieve overtuigingen bij me droeg die contra productief werken voor het genezingsproces.

 

Daarnaast was ik ook op zoek naar een andere manier van healingen dan de alternatieve therapieen die ik tot nu in Nederland en in Duitsland had gevolgd.

 

Jullie hadden een mooi programma samengesteld bestaande uit online healingen en een privé retraite in Spanje. Uitgangspunt is om het fysieke, mentale en emotionele lichaam weer vertrouwen te geven en healingen te ondergaan om in 2023 zelfstandig en volledig te kunnen genezen. Dit door middel van verschillende healingen op meerdere lagen waarbij er complete focus was op mij aangezien ik alleen op Retreat in Spanje was.

onze aanpak:

In de online sessies had Monique al het nodige voorwerk gedaan om mij voor te bereiden op de healingen in Spanje.

Er werden diverse energetische lijnen (familieleden en ex-partner) doorgehaald en energetische verbindingen in het lichaam verbeterd.

Tijdens het retreat
in Spanje werd ik als eerste gereinigd en werden allerlei overtollige imprints en zware energieen verwijderd en al heel snel werd duidelijk waar de problemen waren ontstaan:

 
GEBOORTE TRAUMA - Ik (te) laat ben geboren
FAMILIE TRAUMA - familie trauma's in de voorouderlijke lijn
OVERTUIGINGEN - negatieve overtuigingen

HEALINGEN
Door sjamanistische rituelen, hypnoses, voorouder healingen, fysieke healingen, Maya levenspad, Bach bloesem sessies, herstel connectie met het hart en de sterren en andere healingen konden jullie de eerdere genoemde problemen en oorzaken helen, weghalen of in het geval van de overtuigingen positief veranderen.

NA 6 DAGEN
Het was ongelofelijk dat ik na 6 dagen me al fitter en gelukkiger voelde en met name merkte dat de angsten, boosheid en onzekerheden omtrent de ziekte Lyme begonnen te verdwijnen en ik meer geloof en vertrouwen kreeg in mijzelf, het helingsproces en in jullie plan van aanpak.
20230122_155724.jpg

Overgave
Verbinding
​V
ertrouwen

Genezing

Belangrijk voor mij was en is dat ik de sessies vooraf en het retreat heb ervaren als een startpunt om gezonder te worden op alle niveaus.

 

Daarnaast ben ik mij meer bewust waarom ik ziek ben geworden en waarom ik genezen ben! 

Ik heb de lessen geleerd, inzichten gekregen en ga nog lessen leren over ziektes en wat het betekent voor mij en hoe ik anderen kan helpen.

 

Het is mooi om te zien hoe de gidsen, natuurelementen, Universum en alle andere krachten meehelpen met dit proces.

 

Het was buitengewoon boeiend en helend om jullie aan het werk te zien en om de progressie te voelen en te zien. Ik ben daar heel dankbaar voor en het sloot aan bij mijn wensen en mijn verwachtingen.

 

De samenwerking tussen jullie drieën is een gouden en succesvolle combinatie die jullie uniek maakt en ook de locatie in zonnig Spanje is prachtig.

 

Nogmaals veel dank en ik hoop dat jullie meerdere mensen met (chronische) ziekten of met andere problemen kunnen helpen en inzichten kunnen geven.

 

Tevens verwacht ik dat jullie door de healingen de wereld positief kunnen veranderen en vele van ons kunnen opleiden in healers.

Liefs Peter

Bij thuiskomst heeft Peter zich laten testen op bacteriën en virussen en in de uitslag was weinig tot niets meer terug te vinden...

Wil jij meer weten over het genezingsproces van de ziekte van Lyme, dan brengen we je graag in contact met Peter.
VERTEL ONS JOUW VERHAAL EN WIJ MAKEN VOOR JOU OOK EEN PASSEND HELING PLAN!
 
bottom of page