top of page
Inner Energy Reconnection
online Healing Programma
IMG-20190202-WA0004_edited.jpg
Divine Feminine & Divine Masculine energie ondersteunen jou 

 

Het helende licht vanuit de Divine Bron mag jou in deze energetische Transformatie Tijd bijstaan om jouw dieper liggende blokkades en pijnen te verzachten, te verlichten en te helen.

`

  • Voel jij dat je hardnekkige blokkades tegenkomt?

  • Dat jij nog dieper mag kijken naar terugkerende patronen?

  • Voel jij dat juist nu de onderste steen boven mag komen?

 

De energie van NU is scherpzinnig, doeltreffend en daarom super helend als je het gebruikt!

 

We gaan in dit online healing programma met diepe en mooie thema’s werken om jou in deze periode in jouw diepere lagen te helpen ontmoeten en de patronen die er nog zijn te ontrafelen. Zodat de schaduw mag worden gezien en mag worden getransformeerd naar het Licht.

In jouw ware diepste Kern ben jij het Licht, het Divine licht wat alles mag zien, transformeren en helen.

Deze reis is met een groep gestart in december 2021. Maar jij kunt deze reis ook meedoen en op je eigen tijd en tempo doorlopen middels online healingen. Hieronder vind je de thema's van deze reis.

 

Drieluik 1: We gaan middels 3 healingen het licht brengen op jouw innerlijk kind pijnen en deze helen door op zoek te gaan naar de schaduw krachten in jou die in het licht gezet willen worden. Zo kom jij tot een bruisend vuurwerk van licht.

 

Drieluik 2: We gaan middels 3 healingen een nieuw begin maken door nieuwe intenties neer te zetten voor 2022, een magisch lichtjaar, de basis voor jouw Nieuwe Aarde. 

We gaan jouw lichaamswijsheid laten spreken en de 3 krachtige vrouwelijke energie centra aanboren om een diepere wijsheid in jou naar boven te halen. 

 

Drieluik 3: We gaan middels 3 healingen nog dieper groeien van Innerlijk Kind naar Innerlijke volwassene. De volwassene gaat onze innerlijke kinderen helpen helen om ze helemaal te zien, te horen en te voeden met liefdevolle aandacht en hartenliefde zodat deze kinderen weer mogen gaan stralen in dit Nieuwe Aarde Tijdperk.

 

Drieluik 4: We gaan middels 3 healingen ontdekken wat jouw krachten zijn. 

Een nieuwe JIJ mag opstaan. De JIJ die mag gaan staan vanuit je centrum, jouw ware kern. JIJ mag jouw missie leven en ontdekken wat jouw missie is die jij komt leven op deze Nieuwe Aarde. 

 

HEALINGEN THEMA'S

Drieluik 1: ”Lichtkracht & je innerlijke kinderen” 

1 ontdek je schaduw & haal het licht naar binnen

2 van donker naar licht-kracht

3 ***vuurwerk van licht ***

 

Drieluik 2: “Nieuw Begin”

1 Krachtige Intenties

2 Hartenkreten

3 Hara wijsheid

 

Drieluik 3: “Groeikracht”

1 Innerlijk kind & innerlijke Volwassene

2 Samen Sterk 

3 Volwassen Zijn

 

Drieluik 4: “Lentekriebels”

1 Ontluiking van jouw zijn

2 Nieuwe Jij

3 Missie  

 

Healingen:

We werken in de healingen met diverse healing methoden. De Divine Energy (Feminine & Masculine), ademwerk, de 3 vrouwelijke krachtcentra (3e oog, Hart & Hara), Innerlijk Kind technieken & Sjamanisme.  

Healing ervaring is niet nodig en ook als je al eerder een healing programma bij ons hebt gevolgd ben je van harte welkom omdat dit nieuwe en verdiepende healingen zijn.

 

Begeleiding tijdens de healingen:

We hebben ervoor gekozen om de healingen via webinargeek te geven. 

De healingen en de energie die wij neergezet hebben en die jij vanuit je eigen plek doet bieden jou een veilige ruimte om het proces volledig met jezelf aan te gaan. Wij zijn met jou verbonden in energie.

Je kunt je ervaringen met ons delen nadat je een healing hebt gedaan. Dit kan via een persoonlijk berichtje via de app of een mailtje. Als er vragen zijn dan komen wij hierop terug.

 

Prijs:  

1 drieluik €66

2 drieluiken €122

4 drieluiken €175  (12 healingen t.w.v. €264)  

Aanmelden:

Meld je aan via info@zielherinnering.com of via het contactformulier hieronder.

bottom of page