top of page
Zoeken

ZUIVERINGS GROEPS BOODSCHAP 19/7/21 'Blijf bij jezelf'

De oproep van de Divine is vandaag om bij jezelf te blijven.

Maar wat betekent dat?

Bij jezelf blijven doe je energetisch.

Dit hoeft niet letterlijk te betekenen dat je thuis blijft of je terugtrekt in jezelf en je een beschermingsmuur om je heen moet optrekken om bij jezelf te kunnen blijven.

Je kunt energetisch bij jezelf blijven en tegelijkertijd je verbinden met anderen.

Dit is geen makkelijke opgave en gaat niet automatisch maar het valt wel te leren!


Wat is het effect van bij jezelf blijven op jou?

Het effect van bij jezelf blijven zal voor jou heel verfrissend kunnen zijn omdat je minder last hebt van de energie van anderen die bij jou binnen probeert te komen.

Energie kan namelijk dwars door alles heen komen, geen muur of lichaamsdeel kan hier tegenop. Energie is zo vloeibaar als water en speels als de wind.

De energie van anderen is niet jouw energie en soms is het fijn om in een anders energie te zijn, mits het lichte en fijne ondersteunende en dus liefdevolle energie is.


Maar vaak is het ook belastend voor jou omdat de ander ook met processen en ervaringen bezig is waarvan geleerd mag worden. Dan wordt jij opgezadeld met de lasten van de ander.

Ook al wil je de ander nog zo graag helpen, je hoeft het niet voor de ander te dragen op jouw schouders. Dat is energie vermenging.


Wat is het effect van bij jezelf blijven op anderen?

Als jij bij jezelf kunt blijven en er tegelijkertijd ook voor de ander bent met een luisterend oor, een schouder om op uit te huilen en vanuit een liefdevol stromend hart, dan put het jouw energiesysteem niet uit en kan je er nog meer voor de ander zijn.

Zeker ook omdat je zonder energie vermenging de ander kunt laten voelen wat hij/zij zelf nog mag inzien om nog dieper tot heling te komen.


In hoeverre ben jij in staat om bij jezelf te blijven?

In hoeverre geef jij je energie weg of leun je op anderen waardoor je niet je eigen kracht kunt opbouwen?

Speel hiermee, breng hier bewustzijn op.

En heb je hier hulp bij nodig of wil je dit leren dan zijn we er graag voor jou!
13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page