top of page
Zoeken

Zuiveringsboodschap 14 juni 'Grenzen'


Grenzen zijn er overal, grenzen tussen landen, provincies, stad en platteland en in regels en wetten. Er zijn duidelijke grenzen op papier maar ook wat minder duidelijke grenzen zoals een natuurlijke overgang van het ene gebied in het andere, een natuurlijke grens.


Hoe zit dat bij jou? Kan jij op een natuurlijke manier jouw grenzen aangeven zonder blikken of blozen? Kan jij jouw grenzen bewaken van jouw eigen energie zodat er niets bij jou binnenkomt wat er niet hoort?

Kan jij helemaal bij jezelf blijven terwijl er van buitenaf een druk wordt opgelegd?


Zeker in deze tijd is het bewaken van je grenzen, zichtbaar en onzichtbaar, je lichaam en je energetische grenzen (je aura en energieveld) heel belangrijk.

Maar hoe doe je dat?


Voor het kunnen aanvoelen wanneer iemand over jou grenzen gaat, is het nodig om naar binnen te keren en werkelijk te gaan voelen wat jij voelt. De plek in je onderbuik is de plek waar energie naar binnenkomt wat van anderen is. Maak er bewust contact mee, het is een krachtcentrum wat schoongehouden mag worden, en daar ben jij zelf verantwoordelijk voor.


Doe wat goed voelt voor jou, en laat wat niet goed voelt voor jou. Laat het letterlijk bij de ander zodat het niet jouw energetische grens overgaat. Dat is ook zelfliefde!


Wil je hier meer over weten hoe je dit buikgebied kan gebruiken en kan opschonen zodat het weer jouw persoonlijke krachtcentrum kan worden, stuur ons een berichtje!
15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page