Zoeken

zuiveringsboodschap 31 mei 2021 "Veiligheid"


De energie van deze maand voelde aan als de groei van zwaar naar lichter.

Met de bloedmaan, de maansverduistering, de maan die zo dicht bij de Aarde staat en haar helende krachten met ons deelt.

Aan het einde van deze maand mei voelt het alsof we weer mogen gaan openbloeien en mogen gaan vertrouwen dat we groeien tot het punt dat we mogen gaan uitvliegen.


VEILIGHEID

Voordat we kunnen gaan uitvliegen uit ons nest is het belangrijk dat we goed zorgen voor ons eigen nest. Ons nest, ons huis maar ook onze relatie(s) waar we mee samenwonen en ons veilig bij mogen voelen.

Je veilig voelen kan alleen als je je veilig voelt in jezelf.

Veiligheid is niet iets buiten jezelf, veiligheid zit in jezelf en kan je ook in jezelf terugvinden als jij in je leven geconfronteerd bent met onveilige situaties.


NAAR BINNEN KEREN

Om je eigen veiligheid weer te kunnen omarmen, dien je eerst te ‘weten’ te voelen, in te zien waar deze onveiligheid in jou vandaan komt.

Is er iets in jouw jeugd gebeurt, ben je in een situatie in jouw eigen huis of buiten jouw huis ‘aangevallen’ en daardoor beschadigd, zodat jouw vertrouwen in het leven, in jezelf, in het vermogen om jezelf te beschermen verloren?

Dat donkere plekje in jou wat onveilig aanvoelt kan je weer terugdraaien naar licht door er met energie op te werken. Door naar binnen te keren kan je zoveel meer oplossen in jou dan door aan de oppervlakte te blijven en het gevoel niet te onderzoeken.


Vlieg uit mooi mens, dit is de bedoeling van het leven!1 keer bekeken0 reacties